T'interessa

enllaços

Destacat

Pla de formació de l'IVAJ 2023-2024

(descarrega el pla *.pdf) Dirigit al personal tècnic de la Xarxa Jove i als equips de formació de les escoles d'animació juvenil, té una doble finalitat, d'una banda, a través de les diferents...

Entrega dels premis de la Càtedra de Joventut 2023

Vicent Ripoll ha assistit a l'entrega dels premis de la Càtedra de Joventut a la millor tesi doctoral i els millors treballs de fi de grau La Càtedra de Joventut és fruit d'un conveni amb l'IVAJ...

Novetats

Ves enrere Cal destacar el treball compartit d'#Alumnat Actiu i dels municipis de xarxa Joves.net

Cal destacar el treball compartit d'#Alumnat Actiu i dels municipis de xarxa Joves.net

Jesús Martí valora els materials de difusió del programa Alumnat Actiu.

A l'Espai Jove de Torrent es van presentar els vídeos que van dirigits d'una banda al personal tècnic, i d'altra als i les joves, per tal de motivar als diferents agents implicats, a participar d'estos tipus de projectes, donar-los a conéixer, i visibilitzar-los.

Este pretén empoderar i responsabilitzar als i les joves dels municipis en els seus processos d'aprenentatge i fer-los els principals protagonistes, incidint en la vida dels centres educatius, espais d'oci... i dels municipis en general.

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha destacat el treball constructiu i d'aprenentatge desenvolupat per la xarxa Joves.net, en l'acte de presentació dels diversos materials audiovisuals explicatius del projecte "Alumnat Actiu".

Martí ha manifestat què la coordinació i el treball compartit fan créixer este programa que cal inserir en una proposta més ampla de Joves Actius, a més de la importància de tindre material divulgatiu de projectes interessants per a treballar amb joves com el que s'ha presentat.En els materials han participat activament contant de primera mà el projecte des de diferents perspectives el personal tècnic i la joventut dels diferents municipis de la xarxa Joves.net i a més ha participat i donat suport l'IVAJ mitjançant Xarxa Jove.

La xarxa Joves,net integra la joventut d'Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Barri del Crist, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Museros, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

 

 

Twitter