Destacat

El Carnet Jove en el teu mòbil

Et presentem el nou format de Carnet Jove. Estem preparant el nou Carnet Jove Electrònic. Per a obtindre-ho només necessitaràs un DNI en vigor i una targeta bancària per a realitzar el pagament de...

Mou-te per menys diners amb el teu Carnet Jove

Adquereix ja amb el teu Carnet Jove els títols de transport mensual Targeta Suma Mensual Jove, Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) i el Bono 30 dies Jove, amb un 30% de descompte addicional. Si et...

Novetats

Ves enrere Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

L'IVAJ col·labora, a través de Carnet Jove, amb el festival de cinema Pantalla Alborache, que té lloc a Alborache del 28 de maig al 4 de juny de 2022.

És un festival divers, intercultural i plurilingüe que naix en 2021 amb l'objectiu d'acostar la cultura cinematogràfica al públic infantil i juvenil en un medi rural, per a sensibilitzar-lo en qüestions d'interculturalitat, gènere i participació ciutadana utilitzant la cultura com una eina per al canvi social.

Al llarg de huit dies, en el Centre Instructiu Musical "La Primitiva d'Alborache” d'Alborache, es projectaran diverses pel·lícules per a tots els públics.

Programació

 

 

 

Twitter