Destacat

RE-PRESENTA'T - Participa en el sorteig al Consell Rector de l'IVAJ

El Consell Rector de l'IVAJ és l'òrgan de representació i participació de l'IVAJ en el qual es prenen les principals decisions que afecten la joventut. Si vols que la teua veu s'escolte, pots...

No et quedes sense la teua plaça en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ

Encara queden places lliures en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ Diverteix-te I, a Benicàssim, i Diverteix-te II, a Biar. Si voleu viure una experiència de voluntariat, realitzant...

Novetats

Ves enrere Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

L'IVAJ col·labora, a través de Carnet Jove, amb el festival de cinema Pantalla Alborache, que té lloc a Alborache del 28 de maig al 4 de juny de 2022.

És un festival divers, intercultural i plurilingüe que naix en 2021 amb l'objectiu d'acostar la cultura cinematogràfica al públic infantil i juvenil en un medi rural, per a sensibilitzar-lo en qüestions d'interculturalitat, gènere i participació ciutadana utilitzant la cultura com una eina per al canvi social.

Al llarg de huit dies, en el Centre Instructiu Musical "La Primitiva d'Alborache” d'Alborache, es projectaran diverses pel·lícules per a tots els públics.

Programació

 

 

 

Twitter