Destacat

Els premis #NOEMTOQUESELWHATSAPP 2022 estaran en el festival IGUALMENTFEST

Vine a la festa de la Igualtat! L'IVAJ farà lliurament el diumenge 27 de novembre, en el marc del festival IGUALMENTFEST en la plaça de l'Ajuntament de València, dels guardons a les persones...

#25NTallaAmbLaToxicitat

25 de novembre - Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones Este any la campanya del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, que se celebra el...

Novetats

Ves enrere Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

L'IVAJ col·labora, a través de Carnet Jove, amb el festival de cinema Pantalla Alborache, que té lloc a Alborache del 28 de maig al 4 de juny de 2022.

És un festival divers, intercultural i plurilingüe que naix en 2021 amb l'objectiu d'acostar la cultura cinematogràfica al públic infantil i juvenil en un medi rural, per a sensibilitzar-lo en qüestions d'interculturalitat, gènere i participació ciutadana utilitzant la cultura com una eina per al canvi social.

Al llarg de huit dies, en el Centre Instructiu Musical "La Primitiva d'Alborache” d'Alborache, es projectaran diverses pel·lícules per a tots els públics.

Programació

 

 

 

Twitter