Destacat

El servei IgualaT presenta la "Xarxa Antirumors"

El dia 30 de novembre es va presentar en línia, la Xarxa Antirumors de la Comunitat Valenciana per part del servei IgualaT, que ofereix un primer assessorament i orientació a les víctimes o...

1 de desembre - Dia Mundial de la SIDA

el 1 de desembre es el Dia Mundial de la Sida i l'IVAJ ha estat present amb un estand, juntament amb l'associació CALCSICOVA, en la plaça de la Verge de València per a reivindicar la igualtat i...

Novetats

Ves enrere Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

Festival Internacional de Cinema Infantil y Juvenil en el Medi Rural Pantalla Alborache

L'IVAJ col·labora, a través de Carnet Jove, amb el festival de cinema Pantalla Alborache, que té lloc a Alborache del 28 de maig al 4 de juny de 2022.

És un festival divers, intercultural i plurilingüe que naix en 2021 amb l'objectiu d'acostar la cultura cinematogràfica al públic infantil i juvenil en un medi rural, per a sensibilitzar-lo en qüestions d'interculturalitat, gènere i participació ciutadana utilitzant la cultura com una eina per al canvi social.

Al llarg de huit dies, en el Centre Instructiu Musical "La Primitiva d'Alborache” d'Alborache, es projectaran diverses pel·lícules per a tots els públics.

Programació

 

 

 

Twitter