T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem l'"Estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere Festival 10 Sentidos 2024

Festival 10 Sentidos 2024


 

L'IVAJ estarà present en la XIII edició del Festival 10 Sentidos – PorLaCultura. El "Club d'Espectadors Joves 10 Sentits – IVAJ" tindrà lloc del 3 al 18 de maig en diferents seus i espais de la ciutat de València, amb l'objectiu de potenciar les arts vives i les pràctiques artístiques contemporànies entre la joventut valenciana i promoure la fidelitat de noves audiències.

Esta edició té com a lema #PorLaCultura, que serà el fil conductor de tota la trobada: posar en valor el treball i l'esforç d'artistes i gestors/as que hi ha darrere del talent.

El Festival 10 Sentidos, en col·laboració amb l'IVAJ, llança una nova convocatòria mitjançant la qual, 50 persones seran seleccionades per a participar en el Club d'Espectadors Joves, tindran accés a una vintena de propostes culturals de manera exclusiva i l'oportunitat d'estar davant i darrere dels escenaris.
Les persones participants tindran un calendari d'activitats gratuïtes i variades que inclourà espectacles, entrada als assajos, tallers i trobades amb artistes i professionals. Esta experiència tutoritzada és una manera de mostrar al públic jove el behind the scenes de la gestió cultural i ensenyar-los de primera mà el treball que requerixen els projectes artístics, combinant la perspectiva de l'audiència i la del personal que gestiona els esdeveniments culturals, experimentant des de com generar contingut en xarxes fins a ser jurat en el Certamen Coreogràfic 10 Sentidos. 

La convocatòria és gratuïta i podran participar joves de 14 a 30 anys amb el Carnet Jove vigent. El procés d'inscripció estarà obert des de l'11 de març fins a l'11 d'abril en l'enllaç festival10sentidos.com.

T'apuntes?

 

Participa:

Col.laboren:

Twitter