T'interessa

enllaços

Destacat

Camps de Voluntariat d'estiu 2024

Viu una experiència plena de diversió i solidaritat amb el Camps de Voluntariat de l'IVAJ! Recordeu que, per als més atrevits i les més atrevides, encara podeu obtindre plaça en els Camps de...

Ja està oberta la inscripció a la "Senda del Poeta" 2024

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, ha convidat a la població més jove a participar en la XXVIII edició de la Senda del Poeta, que se celebrarà els...

Novetats

Ves enrere Festival 10 Sentidos 2024

Festival 10 Sentidos 2024


 

L'IVAJ estarà present en la XIII edició del Festival 10 Sentidos – PorLaCultura. El "Club d'Espectadors Joves 10 Sentits – IVAJ" tindrà lloc del 3 al 18 de maig en diferents seus i espais de la ciutat de València, amb l'objectiu de potenciar les arts vives i les pràctiques artístiques contemporànies entre la joventut valenciana i promoure la fidelitat de noves audiències.

Esta edició té com a lema #PorLaCultura, que serà el fil conductor de tota la trobada: posar en valor el treball i l'esforç d'artistes i gestors/as que hi ha darrere del talent.

El Festival 10 Sentidos, en col·laboració amb l'IVAJ, llança una nova convocatòria mitjançant la qual, 50 persones seran seleccionades per a participar en el Club d'Espectadors Joves, tindran accés a una vintena de propostes culturals de manera exclusiva i l'oportunitat d'estar davant i darrere dels escenaris.
Les persones participants tindran un calendari d'activitats gratuïtes i variades que inclourà espectacles, entrada als assajos, tallers i trobades amb artistes i professionals. Esta experiència tutoritzada és una manera de mostrar al públic jove el behind the scenes de la gestió cultural i ensenyar-los de primera mà el treball que requerixen els projectes artístics, combinant la perspectiva de l'audiència i la del personal que gestiona els esdeveniments culturals, experimentant des de com generar contingut en xarxes fins a ser jurat en el Certamen Coreogràfic 10 Sentidos. 

La convocatòria és gratuïta i podran participar joves de 14 a 30 anys amb el Carnet Jove vigent. El procés d'inscripció estarà obert des de l'11 de març fins a l'11 d'abril en l'enllaç festival10sentidos.com.

T'apuntes?

 

Participa:

Col.laboren:

Twitter