T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de...

Novetats

Ves enrere Es prorroga el transport gratuït per a joves fins al 30 de juny de 2024

Es prorroga el transport gratuït per a joves fins al 30 de juny de 2024

La Generalitat Valenciana, a través de'ATMV (Autoritat de Transport Metropolità de València)TRAM de Castelló (Transport Metropolità de la Plana) i TRAM d'Alacant (Metropolità d'Alacant), ha prorrogat la gratuïtat dels abonaments de transport per a joves menors de 31 anys (Abonament Jove Gratüit) fins al 30 de juny de 2024. 

Així mateix, també s'ha prorrogat el descompte del 50% en la resta d'abonaments i títols de transport d'ATMVTRAM Castelló i TRAM Alacant fins al 31 de juliol de 2024.

Teniu tota la informació sobre la renovació dels abonaments gratuïts, així com les noves tarifes, en les respectives webs:

 

Twitter