T'interessa

enllaços

Destacat

Camps de Voluntariat d'estiu 2024

Viu una experiència plena de diversió i solidaritat amb el Camps de Voluntariat de l'IVAJ! Recordeu que, per als més atrevits i les més atrevides, encara podeu obtindre plaça en els Camps de...

Ja està oberta la inscripció a la "Senda del Poeta" 2024

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, ha convidat a la població més jove a participar en la XXVIII edició de la Senda del Poeta, que se celebrarà els...

Novetats

Ves enrere Es prorroga el transport gratuït per a joves fins al 30 de juny de 2024

Es prorroga el transport gratuït per a joves fins al 30 de juny de 2024

La Generalitat Valenciana, a través de'ATMV (Autoritat de Transport Metropolità de València)TRAM de Castelló (Transport Metropolità de la Plana) i TRAM d'Alacant (Metropolità d'Alacant), ha prorrogat la gratuïtat dels abonaments de transport per a joves menors de 31 anys (Abonament Jove Gratüit) fins al 30 de juny de 2024. 

Així mateix, també s'ha prorrogat el descompte del 50% en la resta d'abonaments i títols de transport d'ATMVTRAM Castelló i TRAM Alacant fins al 31 de juliol de 2024.

Teniu tota la informació sobre la renovació dels abonaments gratuïts, així com les noves tarifes, en les respectives webs:

 

Twitter