T'interessa

enllaços

Destacat

Pla de formació de l'IVAJ 2023-2024

(descarrega el pla *.pdf) Dirigit al personal tècnic de la Xarxa Jove i als equips de formació de les escoles d'animació juvenil, té una doble finalitat, d'una banda, a través de les diferents...

Entrega dels premis de la Càtedra de Joventut 2023

Vicent Ripoll ha assistit a l'entrega dels premis de la Càtedra de Joventut a la millor tesi doctoral i els millors treballs de fi de grau La Càtedra de Joventut és fruit d'un conveni amb l'IVAJ...

Novetats

Ves enrere Es prorroga el transport gratuït per a joves fins al 30 de juny de 2024

Es prorroga el transport gratuït per a joves fins al 30 de juny de 2024

La Generalitat Valenciana, a través de'ATMV (Autoritat de Transport Metropolità de València)TRAM de Castelló (Transport Metropolità de la Plana) i TRAM d'Alacant (Metropolità d'Alacant), ha prorrogat la gratuïtat dels abonaments de transport per a joves menors de 31 anys (Abonament Jove Gratüit) fins al 30 de juny de 2024. 

Així mateix, també s'ha prorrogat el descompte del 50% en la resta d'abonaments i títols de transport d'ATMVTRAM Castelló i TRAM Alacant fins al 31 de juliol de 2024.

Teniu tota la informació sobre la renovació dels abonaments gratuïts, així com les noves tarifes, en les respectives webs:

 

Twitter