T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ presenta a Alacant la nova Xarxa Jove com a motor dels servicis de Joventut a nivell local

L'IVAJ presenta a Alacant la nova Xarxa Jove com a motor dels servicis de Joventut a nivell local

El IVAJ presenta en Alicante la nueva Xarxa Jove como motor de los servicios de Juventud a nivel local

"La nova Xarxa Jove es presenta per a estendre i millorar els servicis i oportunitats per a la joventut de la Comunitat Valenciana. Este és el primer objectiu de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) que treballarà a manera de finestreta única, pensant en tots els territoris de la Comunitat", ha indicat el secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, en les "Trobades de regidoríes #joventut" celebrades este matí a Alacant.

En la trobada, en el que han intervingut la diputada de Joventut de la Diputació Provincial d'Alacant, Mercedes Alonso, i el responsable territorial del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), Natxo Mollà, han acudit una vintena de regidors de municipis alacantins. El secretari de l'IVAJ ha manifestat que "estem en un moment decisiu per a integrar i reforçar el paper dels ajuntaments com a administració més pròxima a la ciutadania".

"La Xarxa Jove transformarà l'estructura actual d'oficines de l'IVAJ en 250 servicis locals de joventut que funcionen i establisquen sinergies amb altres recursos socials i amb altres municipis", ha indicat. En este nou plantejament multiplicador i integrador, "disposarem de la Xarxa Jove per a municipalitzar els programes i un servici d'assessoria a plans locals de Joventut" ha assegurat.

Jesús Martí ha valorat que els municipis, com a administració més pròxima, treballaran en xarxa i l'IVAJ s'encarregarà de recolzar, compartir i difondre les iniciatives municipals que són el motor de proximitat.

L'IVAJ ha organitzat, en col·laboració amb les tres diputacions provincials i el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, les Trobades de regidories #Joventut a Alacant, Castelló i València.

Demà 28 d'octubre a les 10 hores en el Museu de la Il·ltre.lustració i la Modernitat (MUVIM) de València es realitzaran les Trobades per a regidories de Joventut de la província de València, i el dijous 29 d'octubre en la Unitat Territorial de l'IVAJ a Castelló, a partir de les 10 hores, serà la cita per a regidories de Joventut de municipis castellonencs.

Twitter