Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Nova edició de Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, va tornar "Plaça Europa". Enguany va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ va estar present amb els seus programes...

Novetats

Ves enrere Dia Europeu de la Informació Juvenil 2023

Dia Europeu de la Informació Juvenil 2023

El 17 d'abril és el Dia Europeu de la Informació Juvenil. Per això ERYICA, l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil, ha creat la campanya #MyDigitalMe. Amb aquesta campanya vol posar l'accent en la ciberseguretat i aconsellar a la joventut sobre l'ús i la seua posició en internet. Mira les activitats que proposa per a detectar, analitzar i confiar en la informació fiable i veraç.
D'altra banda, Jesús Martí Nadal, director general de l'Institut Valencià de la Joventut, ha escrit un post pel Dia Europeu de la Joventut per al nostre blog. En aquest post parla de la importància de la informació juvenil i reflexiona en la manera que ha evolucionat amb el pas del temps, a partir de la seua reflexió publicada fa 40 anys, Cal tancar els Centres d'Informació Juvenils.
A més, l'IVAJ està treballant per a obtindre el Segell de Qualitat que atorga ERYICA per als Centres d'Informació Juvenil. Aquest segell permetrà identificar que una informació és certa, imparcial i està verificada, permetent als joves reconéixer que una font és fiable. 
L'obtenció d'aquest segell també possibilitarà a l'IVAJ la llicència per a atorgar-lo a entitats de la xarxa de Centres d'Informació Juvenil.

 

Twitter