T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere Descobreix Europa amb DiscoverEU

Descobreix Europa amb DiscoverEU

Nota informativa: La Comissió Europea ha comunicat  una sèrie de, modificacions destinades a millorar la participació en DiscoverEU, per a les persones que van ser seleccionades en l'última Ronda celebrada a l'octubre de 2023. A partir d'ara hauran d'activar el seu bo de viatge a través de l'aplicació "DiscoverEU travel App". 

DiscoverEU és una acció del programa Erasmus + que ofereix l'oportunitat a joves de 18 anys, d'explorar la diversitat d'Europa, aprendre sobre el seu patrimoni cultural i connectar amb persones de tot el continent. 

Les i els joves seleccionats podran gaudir d'un viatge predominantment amb tren per Europa. A més rebran una Targeta Europea de la Joventut de DiscoverEU, per a obtindre nombrosos descomptes en visites culturals, activitats d'aprenentatge, allotjament i menjar.


Requisits:

  • Haver nascut entre l'1 de gener de 2005 i el 31 de desembre de 2005 (tots dos inclusivament);
  • Emplenar el formulari de candidatura en línia amb un número de document d'identitat, de passaport o de targeta de residència legal vàlid;
  •  Ser ciutadà, ciutadana o resident d'un dels Estats membre de la Unió Europea, inclosos els països i territoris d'ultramar (PTU) o  un tercer país associat al programa Erasmus+ (Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia i Turquia).

Les persones participants hauran de respondre a un qüestionari (excepte si presentes la teua candidatura com a membre d'un grup). Si resulten seleccionades, podràs fer un viatge d'entre 1 i 30 dies de duració entre l'1 de març de 2024 i el 31 de maig de 2025. 

El viatge es pot fer individualment o en grups de com a màxim 4 joves.

També es poden combinar plans de viatge amb altres participants de DiscoverEU. Per a això, el mitjà ideal és el grup DiscoverEU de Facebook.

A més les persones joves seleccionades es converteixen així en ambaixadors i ambaixadores de DiscoverEU i podran compartir les seues experiències de viatge a través de xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter utilitzant l'etiqueta #DiscoverEU

Les agències nacionals d'Erasmus+ ajudaran els i les joves seleccionades a establir contactes i a informar mitjançant l'organització de reunions i quedades de viatgers i viatgeras.
 

+Info
 

Twitter