T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de...

Novetats

Ves enrere Curs YINTRO: primers pasos en la Informació Juvenil

Curs YINTRO: primers pasos en la Informació Juvenil

Del 25 al 27 de març de 2022 han tingut lloc la fase presencial del curs organitzat per l'IVAJERYICA per a principiants en el camp de la informació juvenil, que va tindre lloc en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. 

El curs, la primera fase del qual en línia es va realitzar de 15 al 24 de març, està dirigit a professionals de la joventut que han començat recentment a treballar en el camp de la informació, l'assessorament i l'orientació per a joves, i pretén tant fomentar l'intercanvi d'idees com la creació de xarxes entre estos professionals.

També té com a objetiu donar eines a les persones participants per a generar les seues pròpies conclusions i solucions als problemes que es troben en el seu dia a dia.  

La 2n fase en línia serà del 28 al 10 d'abril de 2022.

+Info


Twitter