Destacat

Els premis #NOEMTOQUESELWHATSAPP 2022 estaran en el festival IGUALMENTFEST

Vine a la festa de la Igualtat! L'IVAJ farà lliurament el diumenge 27 de novembre, en el marc del festival IGUALMENTFEST en la plaça de l'Ajuntament de València, dels guardons a les persones...

#25NTallaAmbLaToxicitat

25 de novembre - Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones Este any la campanya del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, que se celebra el...

Novetats

Ves enrere Curs YINTRO: primers pasos en la Informació Juvenil

Curs YINTRO: primers pasos en la Informació Juvenil

Del 25 al 27 de març de 2022 han tingut lloc la fase presencial del curs organitzat per l'IVAJERYICA per a principiants en el camp de la informació juvenil, que va tindre lloc en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. 

El curs, la primera fase del qual en línia es va realitzar de 15 al 24 de març, està dirigit a professionals de la joventut que han començat recentment a treballar en el camp de la informació, l'assessorament i l'orientació per a joves, i pretén tant fomentar l'intercanvi d'idees com la creació de xarxes entre estos professionals.

També té com a objetiu donar eines a les persones participants per a generar les seues pròpies conclusions i solucions als problemes que es troben en el seu dia a dia.  

La 2n fase en línia serà del 28 al 10 d'abril de 2022.

+Info


Twitter