Destacat

El Carnet Jove en el teu mòbil

Et presentem el nou format de Carnet Jove. Estem preparant el nou Carnet Jove Electrònic. Per a obtindre-ho només necessitaràs un DNI en vigor i una targeta bancària per a realitzar el pagament de...

Mou-te per menys diners amb el teu Carnet Jove

Adquereix ja amb el teu Carnet Jove els títols de transport mensual Targeta Suma Mensual Jove, Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) i el Bono 30 dies Jove, amb un 30% de descompte addicional. Si et...

Novetats

Ves enrere Curs YINTRO: primers pasos en la Informació Juvenil

Curs YINTRO: primers pasos en la Informació Juvenil

Del 25 al 27 de març de 2022 han tingut lloc la fase presencial del curs organitzat per l'IVAJERYICA per a principiants en el camp de la informació juvenil, que va tindre lloc en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. 

El curs, la primera fase del qual en línia es va realitzar de 15 al 24 de març, està dirigit a professionals de la joventut que han començat recentment a treballar en el camp de la informació, l'assessorament i l'orientació per a joves, i pretén tant fomentar l'intercanvi d'idees com la creació de xarxes entre estos professionals.

També té com a objetiu donar eines a les persones participants per a generar les seues pròpies conclusions i solucions als problemes que es troben en el seu dia a dia.  

La 2n fase en línia serà del 28 al 10 d'abril de 2022.

+Info


Twitter