Destacat

El transport públic serà gratuït per a joves fins al 31 de juliol

La Generalitat Valenciana ha prorrogat el transport públic gratuït per a joves menors de 31 anys fins al 31 de juliol de 2023. També s'ha prorrogat, fins a la mateixa data, la subvenció del 50%...

El Carnet Jove de l'IVAJ és gratis des de l'1 de gener

... De 2023, en totes les seues modalitats. Només amb el teu DNI o NIE en vigor podràs aconseguir el Carnet Jove Clàssic digital des de la pàgina de l'IVAJ. Si vols el Carnet Jove Targeta...

Novetats

Ves enrere Curs de Formació en línia “Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets”

Curs de Formació en línia “Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets”

Del 13 al 23 de febrer de 2023 se celebra el curs de formació en línia Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets, del Programa Erasmus+ Joventut.

El seu objectiu és aprofundir en l'Acció Clau 2: Cooperació entre organitzacions i institucions, especialment en les “Associacions de cooperació” i “Associacions a xicoteta escala”.

Està recomanat a els/les participants de les organitzacions que vulguen aprendre i/o millorar la qualitat dels projectes que presenten en esta línia d'acció i facilitar-los l'enteniment d'esta. 

Requisits:

  • Treballadors/es en l'àmbit de la joventut, Formadors, Líders juvenils, Gerents de projectes juvenils, Responsables i/o treballadors/es en polítiques juvenils.

Termini:

Fins el 29 de gener de 2023

+Info

Inscripció


 

Twitter