Destacat

A la Mar 2023 - Programa lliure d'estiu

Aprén a navegar en les "Escoles de la mar" Si vos agraden els esports nàutics este estiu teniu l'oportunitat d'aprendre a navegar en les Escoles de la mar de la Generalitat. A partir dels 9 anys...

Camps de Voluntariat a l'estiu 2023

Solidaritat i diversió en els Camps d'estiu de 2023! Un any més podreu fer voluntariat, durant dues setmanes aproximadament, de diferents tipus (arqueologia, medi ambient, social, etc.) tant a...

Novetats

Ves enrere Curs de Formació en línia “Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets”

Curs de Formació en línia “Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets”

Del 13 al 23 de febrer de 2023 se celebra el curs de formació en línia Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets, del Programa Erasmus+ Joventut.

El seu objectiu és aprofundir en l'Acció Clau 2: Cooperació entre organitzacions i institucions, especialment en les “Associacions de cooperació” i “Associacions a xicoteta escala”.

Està recomanat a els/les participants de les organitzacions que vulguen aprendre i/o millorar la qualitat dels projectes que presenten en esta línia d'acció i facilitar-los l'enteniment d'esta. 

Requisits:

  • Treballadors/es en l'àmbit de la joventut, Formadors, Líders juvenils, Gerents de projectes juvenils, Responsables i/o treballadors/es en polítiques juvenils.

Termini:

Fins el 29 de gener de 2023

+Info

Inscripció


 

Twitter