T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem "L'estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere Consulta en línia de "Diàleg amb la Joventut"

Consulta en línia de "Diàleg amb la Joventut"

"Diàleg amb la Joventut" es una iniciativa de la UE que promou la participació de persones joves en el desenvolupament de les polítiques públiques i fomenta el debat amb responsables de la presa de decisions que repercutisquen en la joventut.

Si tens entre 13 i 30 anys pots participar en una enquesta al costat de totes les persones joves de la UE sobre el tema triat per a este VIII Cicle de Diàleg amb la Joventut: "Europa per a la joventut - Joventut per a Europa: espai per a la democràcia i la participació".

 

 

 

Les respostes recopilades s'envien al trio presidencial d'este cicle per al seu estudi i anàlisi i, en la Youth Conference de Portugal al març de 2021, es presentaran les conclusions coneixent així l'opinió de les persones joves de la UE en la temàtica de la participació. 

Accedeix a l'enllaç o al codi QR per a votar

 

 

 

+Info

 

Twitter