T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de...

Novetats

Ves enrere Consulta en línia de "Diàleg amb la Joventut"

Consulta en línia de "Diàleg amb la Joventut"

"Diàleg amb la Joventut" es una iniciativa de la UE que promou la participació de persones joves en el desenvolupament de les polítiques públiques i fomenta el debat amb responsables de la presa de decisions que repercutisquen en la joventut.

Si tens entre 13 i 30 anys pots participar en una enquesta al costat de totes les persones joves de la UE sobre el tema triat per a este VIII Cicle de Diàleg amb la Joventut: "Europa per a la joventut - Joventut per a Europa: espai per a la democràcia i la participació".

 

 

 

Les respostes recopilades s'envien al trio presidencial d'este cicle per al seu estudi i anàlisi i, en la Youth Conference de Portugal al març de 2021, es presentaran les conclusions coneixent així l'opinió de les persones joves de la UE en la temàtica de la participació. 

Accedeix a l'enllaç o al codi QR per a votar

 

 

 

+Info

 

Twitter