T'interessa

enllaços

Destacat

S'amplia el termini fins al 17 d'abril a les 15.00 hores, per a inscriure's a la "Senda del Poeta" 2024!

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, ha convidat a la població més jove a participar en la XXVIII edició de la Senda del Poeta, que se celebrarà els...

Camps de Voluntariat d'estiu 2024

Viu una experiència plena de diversió i solidaritat amb el Camps de Voluntariat de l'IVAJ! Recordeu que, per als més atrevits i les més atrevides, encara podeu obtindre plaça en els Camps de...

Novetats

Ves enrere Consulta en línia de "Diàleg amb la Joventut"

Consulta en línia de "Diàleg amb la Joventut"

"Diàleg amb la Joventut" es una iniciativa de la UE que promou la participació de persones joves en el desenvolupament de les polítiques públiques i fomenta el debat amb responsables de la presa de decisions que repercutisquen en la joventut.

Si tens entre 13 i 30 anys pots participar en una enquesta al costat de totes les persones joves de la UE sobre el tema triat per a este VIII Cicle de Diàleg amb la Joventut: "Europa per a la joventut - Joventut per a Europa: espai per a la democràcia i la participació".

 

 

 

Les respostes recopilades s'envien al trio presidencial d'este cicle per al seu estudi i anàlisi i, en la Youth Conference de Portugal al març de 2021, es presentaran les conclusions coneixent així l'opinió de les persones joves de la UE en la temàtica de la participació. 

Accedeix a l'enllaç o al codi QR per a votar

 

 

 

+Info

 

Twitter