Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Nova edició de Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, va tornar "Plaça Europa". Enguany va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ va estar present amb els seus programes...

Novetats

Ves enrere Campanya #EYID23

Campanya #EYID23

El 17 d'abril se celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil. Enguany ERYICA ens porta la campanya #MyDigitalMe amb la qual pretén posar l'accent en la ciberseguretat i aconsellar a la joventut sobre l'ús i la seua posició en internet.
Amb la campanya #EYID23 es vol dotar a les persones joves dels coneixements clau perquè reconeguen els mitjans de comunicació i de la informació. A més, es pretén proporcionar-los les eines necessàries per a identificar fàcilment les activitats malicioses en línia, així com els recursos necessaris per a mitigar aquest perill.
I d'aquesta formar fomentar una ciutadania digital conscient i responsable tancant la bretxa de competències en ciberseguretat.

Twitter