T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de...

Novetats

Ves enrere Campanya #EYID23

Campanya #EYID23

El 17 d'abril se celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil. Enguany ERYICA ens porta la campanya #MyDigitalMe amb la qual pretén posar l'accent en la ciberseguretat i aconsellar a la joventut sobre l'ús i la seua posició en internet.
Amb la campanya #EYID23 es vol dotar a les persones joves dels coneixements clau perquè reconeguen els mitjans de comunicació i de la informació. A més, es pretén proporcionar-los les eines necessàries per a identificar fàcilment les activitats malicioses en línia, així com els recursos necessaris per a mitigar aquest perill.
I d'aquesta formar fomentar una ciutadania digital conscient i responsable tancant la bretxa de competències en ciberseguretat.

Twitter