Destacat

Campaments i intercanvis d'estiu "Viu l'Estiu" 2023

Vine a divertir-te este estiu amb l'IVAJ Si residiu en la Comunitat Valenciana i teniu entre 12 i 17 anys prepareu-vos per a gaudir este estiu. Podreu divertir-vos durant 10 dies amb un munt...

ERYICA li ha concedit a l'IVAJ el Segell de Qualitat de la Informació Juvenil

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obtingut el Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil, concedit per l’Agència Europea d’Informació i Assessorament per a la Joventut...

Novetats

Ves enrere Campanya #EYID23

Campanya #EYID23

El 17 d'abril se celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil. Enguany ERYICA ens porta la campanya #MyDigitalMe amb la qual pretén posar l'accent en la ciberseguretat i aconsellar a la joventut sobre l'ús i la seua posició en internet.
Amb la campanya #EYID23 es vol dotar a les persones joves dels coneixements clau perquè reconeguen els mitjans de comunicació i de la informació. A més, es pretén proporcionar-los les eines necessàries per a identificar fàcilment les activitats malicioses en línia, així com els recursos necessaris per a mitigar aquest perill.
I d'aquesta formar fomentar una ciutadania digital conscient i responsable tancant la bretxa de competències en ciberseguretat.

Twitter