Destacat

RE-PRESENTA'T - Participa en el sorteig al Consell Rector de l'IVAJ

El Consell Rector de l'IVAJ és l'òrgan de representació i participació de l'IVAJ en el qual es prenen les principals decisions que afecten la joventut. Si vols que la teua veu s'escolte, pots...

No et quedes sense la teua plaça en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ

Encara queden places lliures en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ Diverteix-te I, a Benicàssim, i Diverteix-te II, a Biar. Si voleu viure una experiència de voluntariat, realitzant...

Novetats

Ves enrere Campanya #EYID23

Campanya #EYID23

El 17 d'abril se celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil. Enguany ERYICA ens porta la campanya #MyDigitalMe amb la qual pretén posar l'accent en la ciberseguretat i aconsellar a la joventut sobre l'ús i la seua posició en internet.
Amb la campanya #EYID23 es vol dotar a les persones joves dels coneixements clau perquè reconeguen els mitjans de comunicació i de la informació. A més, es pretén proporcionar-los les eines necessàries per a identificar fàcilment les activitats malicioses en línia, així com els recursos necessaris per a mitigar aquest perill.
I d'aquesta formar fomentar una ciutadania digital conscient i responsable tancant la bretxa de competències en ciberseguretat.

Twitter