T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de...

Novetats

Ves enrere Bo Cultural Jove

Bo Cultural Jove

S'ha publicat en el BOE la normativa que regularà les ajudes per a consum cultural "Bo Cultural Jove" dirigides a joves.

 

A través d'elles podreu sol·licitar:

  • Fins a 200 euros per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals
  • Un màxim de 100 euros per a béns culturals en suport físic (llibres, revistes, premsa o altres publicacions periòdiques, videojocs, partitures musicals, discos, CD, DVD o Blu-ray).  
  • 100 euros per a consum digital/en línia (subscripcions o lloguers a plataformes musicals, de lectura, audiolectura o audiovisuals, compra d'audiollibres, compra de llibres digitals/e-books, subscripció per a descàrrega d'arxius multimèdia/podcasts, subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes i altres publicacions periòdiques. Estes subscripcions estaran limitades a un màxim de quatre mesos).

Així doncs, les persones joves que compliu 18 anys al llarg de 2022 disposareu de fins a 400 € per a l'adquisició i el gaudi de productes, serveis i activitats culturals.

Les sol·licituds les podreu realitzar a través d'una plataforma tecnològica específica quan s'òbriga el termini amb la publicació de la convocatòria.

+Info

 

Twitter