T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de...

Novetats

Ves enrere AlianCES: Connectant Entitats i Creant vinclES

AlianCES: Connectant Entitats i Creant vinclES

El 15 de febrer va tindre lloc AlianCES en el CCCC - Centre del Carme de Cultura Contemporània, una jornada de trobada entre organitzacions participants en el programa Cos Europeu de Solidaritat i altres entitats que volen formar part d'ell, i s'emmarca dins de les activitats de difusió del programa encomanades a l'Agència Nacional Espanyola, de la qual forma part la Institut Valencià de la Joventut.

L'activitat té com a objectiu  l'intercanvi de bones pràctiques entre les entitats participants en el programa CES i la difusió de les mateixes a altres organitzacions que desitgen integrar-se.

Durant l'activitat, es van formar dos grups que treballaren per separat durant la primera part de la jornada:

  • GRUP 1: Organitzacions experimentades que tindran l'ocasió de posar en comú diferents aspectes relacionats amb la gestió, avaluació i difusió del programa.
  • GRUP 2: Noves organitzacions que participaran en una sessió formativa en la qual s'explicaran les principals característiques del programa.

La segona part de la jornada es va dedicar a la difusió de les accions amb menys sol·licituds en tots dos programes.

+Info

 


 

Twitter