Destacat

Campaments i intercanvis d'estiu "Viu l'Estiu" 2023

Vine a divertir-te este estiu amb l'IVAJ Si residiu en la Comunitat Valenciana i teniu entre 12 i 17 anys prepareu-vos per a gaudir este estiu. Podreu divertir-vos durant 10 dies amb un munt...

ERYICA li ha concedit a l'IVAJ el Segell de Qualitat de la Informació Juvenil

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obtingut el Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil, concedit per l’Agència Europea d’Informació i Assessorament per a la Joventut...

Novetats

Ves enrere AlianCES: Connectant Entitats i Creant vinclES

AlianCES: Connectant Entitats i Creant vinclES

El 15 de febrer va tindre lloc AlianCES en el CCCC - Centre del Carme de Cultura Contemporània, una jornada de trobada entre organitzacions participants en el programa Cos Europeu de Solidaritat i altres entitats que volen formar part d'ell, i s'emmarca dins de les activitats de difusió del programa encomanades a l'Agència Nacional Espanyola, de la qual forma part la Institut Valencià de la Joventut.

L'activitat té com a objectiu  l'intercanvi de bones pràctiques entre les entitats participants en el programa CES i la difusió de les mateixes a altres organitzacions que desitgen integrar-se.

Durant l'activitat, es van formar dos grups que treballaren per separat durant la primera part de la jornada:

  • GRUP 1: Organitzacions experimentades que tindran l'ocasió de posar en comú diferents aspectes relacionats amb la gestió, avaluació i difusió del programa.
  • GRUP 2: Noves organitzacions que participaran en una sessió formativa en la qual s'explicaran les principals característiques del programa.

La segona part de la jornada es va dedicar a la difusió de les accions amb menys sol·licituds en tots dos programes.

+Info

 


 

Twitter