Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Vine't a la Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, torna "Plaça Europa". Enguany tindrà lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ serà present amb els seus programes Jove...

Novetats

Ves enrere AlianCES: Connectant Entitats i Creant vinclES

AlianCES: Connectant Entitats i Creant vinclES

El 15 de febrer va tindre lloc AlianCES en el CCCC - Centre del Carme de Cultura Contemporània, una jornada de trobada entre organitzacions participants en el programa Cos Europeu de Solidaritat i altres entitats que volen formar part d'ell, i s'emmarca dins de les activitats de difusió del programa encomanades a l'Agència Nacional Espanyola, de la qual forma part la Institut Valencià de la Joventut.

L'activitat té com a objectiu  l'intercanvi de bones pràctiques entre les entitats participants en el programa CES i la difusió de les mateixes a altres organitzacions que desitgen integrar-se.

Durant l'activitat, es van formar dos grups que treballaren per separat durant la primera part de la jornada:

  • GRUP 1: Organitzacions experimentades que tindran l'ocasió de posar en comú diferents aspectes relacionats amb la gestió, avaluació i difusió del programa.
  • GRUP 2: Noves organitzacions que participaran en una sessió formativa en la qual s'explicaran les principals característiques del programa.

La segona part de la jornada es va dedicar a la difusió de les accions amb menys sol·licituds en tots dos programes.

+Info

 


 

Twitter