Destacat

Campaments i intercanvis d'estiu "Viu l'Estiu" 2023

Vine a divertir-te este estiu amb l'IVAJ Si residiu en la Comunitat Valenciana i teniu entre 12 i 17 anys prepareu-vos per a gaudir este estiu. Podreu divertir-vos durant 10 dies amb un munt...

ERYICA li ha concedit a l'IVAJ el Segell de Qualitat de la Informació Juvenil

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obtingut el Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil, concedit per l’Agència Europea d’Informació i Assessorament per a la Joventut...

Novetats

Ves enrere Al Canet Rock 2023 amb Carnet Jove

Al Canet Rock 2023 amb Carnet Jove

Vine de festivals a Alcúdia (Mallorca) i Canet de Mar al juliol.

El 22 de juliol de 2023 torna CANET ROCK MALLORCA 2023 que se celebrarà a Alcúdia, des de les 19:00 h. fins vore eixir el sol. Més de 12 hores de música amb Stay Homas, Buhos, La Fúmiga, Els Catarres, Suu, Lildami... i moltes altres bandes.

I l’1 de juliol, també, torna CANET ROCK 2023 a Canet de Mar. A partir de les 16.00 h. actuaran Stay Homas, Buhos, Auxili, Els Catarres, Suu, Joan Dausà, Pupil·les, Els Amics de les Arts... i molts més grups. 

 

 

 

Pots aconseguir les teues entrades amb 3 € de descompte sobre el preu de 40 € de l'entrada general d'adult, despeses de gestió a part. Per a aprofitar-te del descompte, has de comprar la teua entrada per a Alcúdia (Mallorca) amb el codi: CarnetJoveCRM023, o per a Canet de Mar amb el codi: CarnetJoveValencia.

En els dos festivals s’haurà de mostrar el Carnet Jove a l’entrada al recinte.

 

 

 

 

Twitter