Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Vine't a la Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, torna "Plaça Europa". Enguany tindrà lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ serà present amb els seus programes Jove...

Novetats

Ves enrere Al Canet Rock 2023 amb Carnet Jove

Al Canet Rock 2023 amb Carnet Jove

Vine de festivals a Alcúdia (Mallorca) i Canet de Mar al juliol.

El 22 de juliol de 2023 torna CANET ROCK MALLORCA 2023 que se celebrarà a Alcúdia, des de les 19:00 h. fins vore eixir el sol. Més de 12 hores de música amb Stay Homas, Buhos, La Fúmiga, Els Catarres, Suu, Lildami... i moltes altres bandes.

I l’1 de juliol, també, torna CANET ROCK 2023 a Canet de Mar. A partir de les 16.00 h. actuaran Stay Homas, Buhos, Auxili, Els Catarres, Suu, Joan Dausà, Pupil·les, Els Amics de les Arts... i molts més grups. 

 

 

 

Pots aconseguir les teues entrades amb 3 € de descompte sobre el preu de 40 € de l'entrada general d'adult, despeses de gestió a part. Per a aprofitar-te del descompte, has de comprar la teua entrada per a Alcúdia (Mallorca) amb el codi: CarnetJoveCRM023, o per a Canet de Mar amb el codi: CarnetJoveValencia.

En els dos festivals s’haurà de mostrar el Carnet Jove a l’entrada al recinte.

 

 

 

 

Twitter