T'interessa

enllaços

Destacat

Pla de formació de l'IVAJ 2023-2024

(descarrega el pla *.pdf) Dirigit al personal tècnic de la Xarxa Jove i als equips de formació de les escoles d'animació juvenil, té una doble finalitat, d'una banda, a través de les diferents...

Entrega dels premis de la Càtedra de Joventut 2023

Vicent Ripoll ha assistit a l'entrega dels premis de la Càtedra de Joventut a la millor tesi doctoral i els millors treballs de fi de grau La Càtedra de Joventut és fruit d'un conveni amb l'IVAJ...

Novetats

Ves enrere Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha activat descomptes de fins al 90% per a facilitar que joves d'entre 18 i 30 anys viatgen en transport públic aquest estiu, tant per Espanya com per Europa. Les rebaixes s'aplicaran en els bitllets senzills i d'anada i volta dels trens i dels autobusos de titularitat estatal i de les passades Interrail que tinguen data per a viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023.

Com funciona?
Per a ser beneficiari has de registrar-te, almenys, 24 hores abans de realitzar la primera compra per a comprovar que es compleixen els requisits d'elegibilitat.
Després del registre, obtindràs un codi que s'ha de proporcionar a l'empresa operadora a l'hora d'adquirir el bitllet per al descompte.
+ info

Twitter