Destacat

RE-PRESENTA'T - Participa en el sorteig al Consell Rector de l'IVAJ

El Consell Rector de l'IVAJ és l'òrgan de representació i participació de l'IVAJ en el qual es prenen les principals decisions que afecten la joventut. Si vols que la teua veu s'escolte, pots...

No et quedes sense la teua plaça en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ

Encara queden places lliures en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ Diverteix-te I, a Benicàssim, i Diverteix-te II, a Biar. Si voleu viure una experiència de voluntariat, realitzant...

Novetats

Ves enrere Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha activat descomptes de fins al 90% per a facilitar que joves d'entre 18 i 30 anys viatgen en transport públic aquest estiu, tant per Espanya com per Europa. Les rebaixes s'aplicaran en els bitllets senzills i d'anada i volta dels trens i dels autobusos de titularitat estatal i de les passades Interrail que tinguen data per a viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023.

Com funciona?
Per a ser beneficiari has de registrar-te, almenys, 24 hores abans de realitzar la primera compra per a comprovar que es compleixen els requisits d'elegibilitat.
Després del registre, obtindràs un codi que s'ha de proporcionar a l'empresa operadora a l'hora d'adquirir el bitllet per al descompte.
+ info

Twitter