Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Nova edició de Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, va tornar "Plaça Europa". Enguany va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ va estar present amb els seus programes...

Novetats

Ves enrere Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha activat descomptes de fins al 90% per a facilitar que joves d'entre 18 i 30 anys viatgen en transport públic aquest estiu, tant per Espanya com per Europa. Les rebaixes s'aplicaran en els bitllets senzills i d'anada i volta dels trens i dels autobusos de titularitat estatal i de les passades Interrail que tinguen data per a viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023.

Com funciona?
Per a ser beneficiari has de registrar-te, almenys, 24 hores abans de realitzar la primera compra per a comprovar que es compleixen els requisits d'elegibilitat.
Després del registre, obtindràs un codi que s'ha de proporcionar a l'empresa operadora a l'hora d'adquirir el bitllet per al descompte.
+ info

Twitter