T'interessa

enllaços

Destacat

Camps de Voluntariat d'estiu 2024

Viu una experiència plena de diversió i solidaritat amb el Camps de Voluntariat de l'IVAJ! Recordeu que, per als més atrevits i les més atrevides, encara podeu obtindre plaça en els Camps de...

Ja està oberta la inscripció a la "Senda del Poeta" 2024

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, ha convidat a la població més jove a participar en la XXVIII edició de la Senda del Poeta, que se celebrarà els...

Novetats

Ves enrere Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

Aconsegueix els teus descomptes per a viatjar a l'estiu

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha activat descomptes de fins al 90% per a facilitar que joves d'entre 18 i 30 anys viatgen en transport públic aquest estiu, tant per Espanya com per Europa. Les rebaixes s'aplicaran en els bitllets senzills i d'anada i volta dels trens i dels autobusos de titularitat estatal i de les passades Interrail que tinguen data per a viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023.

Com funciona?
Per a ser beneficiari has de registrar-te, almenys, 24 hores abans de realitzar la primera compra per a comprovar que es compleixen els requisits d'elegibilitat.
Després del registre, obtindràs un codi que s'ha de proporcionar a l'empresa operadora a l'hora d'adquirir el bitllet per al descompte.
+ info

Twitter