T'interessa

enllaços

Destacat

Camps de Voluntariat d'estiu 2024

Viu una experiència plena de diversió i solidaritat amb el Camps de Voluntariat de l'IVAJ! Recordeu que, per als més atrevits i les més atrevides, encara podeu obtindre plaça en els Camps de...

Ja està oberta la inscripció a la "Senda del Poeta" 2024

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, ha convidat a la població més jove a participar en la XXVIII edició de la Senda del Poeta, que se celebrarà els...

Novetats

Ves enrere 21.000 places en instalacions de l'IVAJ per a activitats d'oci educatiu

21.000 places en instalacions de l'IVAJ per a activitats d'oci educatiu

Les instal·lacions compten amb pensió completa, allotjament i assegurança de responsabilitat civil i es dona resposta així a la demanda creixent de grups i associacions d'educació no formal.

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de Viu l’Estiu i Viu l’Hivern, amb més de 21.000 places d’albergs i campaments juvenils per a enguany i l’any que ve.

La convocatòria d’oferta concertada està dirigida a associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius; universitats; ajuntaments; clubs esportius i altres entitats, públiques o privades, així com grups de joves que organitzen activitats d’oci educatiu.

Amb l’acció concertada s’afavoreix l’ús de les instal·lacions a grups d’un mínim de 15 persones que, a més, hauran de comptar amb un programa d’activitats que duran a terme durant l’estada.

L’IVAJ respon així a la demanda creixent de grups i associacions juvenils, que aposten per l’oci educatiu com a eina d’educació no formal, durant tot l’any.

Places previstes

Per al programa Viu l’Estiu hi ha previstes 7.234 places, mentre que el programa Viu l’Hivern compta amb 14.088, en total s’ofereixen 21.322 places entre albergs i campaments.

Per a Viu l’Estiu, les places en alberg són: Biar (450 places); Argentina (300 places); Sant Crist del Mar (270 places); Muro d’Alcoi (550 places); La Marina (591 places), i Mar i Vent (340 places), el que suposa, en total, 2.501 places per a albergs.

En el cas dels campaments, en sumen en total 4.733, de les quals hi ha 863 places en cabanyes i 1.870 places en tendes, en el Jaume I, mentre que en el de Navalón sumen 2.000 places.

Per al programa Viu l’Hivern en albergs s’ofereixen: Biar (800 places); Argentina (1.260 places); Sant Crist del Mar (408 places); Muro d’Alcoi (1.050 places); La Marina (960 places), i Mar i Vent (860 places).

Així mateix, per a campaments s’ofereixen 8.750 places: el Jaume I té 1.750 places  en cabanyes i 3.500 places en tendes, mentre que el de Navalón compta amb 3.500 places.

Serveis inclosos

Els serveis que s’ofereixen als albergs són allotjament en habitacions compartides, amb llençols; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

En els campaments s’ofereix allotjament en tendes o cabanyes i inclou matalassos i material divers d’acampada; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els campaments que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Es podran presentar sol·licituds, de manera telemàtica, a partir del 6 i fins al 20 d’abril de 2023.

Twitter