T'interessa

enllaços

Destacat

Pla de formació de l'IVAJ 2023-2024

(descarrega el pla *.pdf) Dirigit al personal tècnic de la Xarxa Jove i als equips de formació de les escoles d'animació juvenil, té una doble finalitat, d'una banda, a través de les diferents...

Entrega dels premis de la Càtedra de Joventut 2023

Vicent Ripoll ha assistit a l'entrega dels premis de la Càtedra de Joventut a la millor tesi doctoral i els millors treballs de fi de grau La Càtedra de Joventut és fruit d'un conveni amb l'IVAJ...

Novetats

Ves enrere Vols Organitzar un Projecte Solidari en la teua comunitat?

Vols Organitzar un Projecte Solidari en la teua comunitat?

El Cos Europeu de Solidaritat us ofereix l'oportunitat als grups de joves de idear i presentar projectes solidaris d'abast nacional destinats a abordar les problemàtiques d'un col·lectiu.

Els projectes, que hauran de tindre una duració entre 2 i 12 mesos, han de dirigir-se en les seues temàtiques a col·lectius dins de les comunitats locals que es troben en risc d'exclusió o situació d'aïllament. Per a això, hauran de planificar-se les accions a dur a terme considerant els impactes del projecte i la seua sostenibilitat a llarg termini.

Els joves, de entre 18 i 30 anys, tots dos inclusivament, que desitgen participar en un projecte d'aquest tipus han d'inscriure's en el portal del Cos Europeu de Solidaritat i presentar el projecte en les pròximes rondes del 7 de maig i l'1 d'octubre.

Per a això, hauran de formar un grup d'almenys 5 persones en el qual hauran de nomenar a un representant legal. En la gestió del projecte hauran de participar de manera equilibrada tots ells i podran comptar amb el suport d'una organització per als aspectes de gestió administrativa així com amb un equip d'orientadors.

Encara que siguen projectes d'abast nacional han de comptar amb un valor afegit europeu, que podrà expressar-se a través de qualsevol principi com la integració social, la diversitat o el medi ambient.

Els projectes estaran formats per tres fases: planificació, execució i seguiment, estant incloses en aquesta última l'avaluació i la difusió del mateix a través, per exemple, d'experiències compartides.

 

+Info

 

Cos Europeu de Solidarittat

Twitter