T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem "L'estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere Ens anem d'acampada!

Ens anem d'acampada!

Tens una associació o grup d'amics/gues de 10 o més persones i vols acampar en plena naturalesa?... Ja tens obertes de nou les zones habilitades per a campaments en tota la Comunitat Valenciana.

En estes instal·lacions podeu acampar amb tendes de campanya i de manera gratuïta un màxim de 15 dies per a realitzar activitats educatives o socials. Heu de fer la sol·licitud amb un mínim de 7 dies d'antelació (excepte dates específiques). Punxa ací per a apuntar-te.

Però si sou menys de 10 no us preocupeu, perquè també existeix la possibilitat de sol·licitar permís d'acampada (sense límit de temps) amb una antelació de com a mínim entre 7 i 30 dies. Punxa ací per a apuntar-te.

+Info instal·lacions recreatives

 

 

A més, el Consell Valencià de la Joventut ha creat una pàgina web https://mesqueacampar.org on pots trobar un munt d'informació sobre recursos relacionats amb estades en la naturalesa per a la joventut en el nostre territori (albergs, refugis, campaments, etc).

Twitter