T'interessa

FORMACIÓ

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil

Des de les escoles d'animació juvenil es proporciona la formació que habilita per a treballar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

L'IVAJ, que té la competència de la regulació en matèria d'animació juvenil, reconeix estes escoles i supervisa la formació, així com expedeix els diplomes dels cursos que acredita. Punxa ací per a saber més sobre els títols que expedeix l'IVAJ.

 

Tema Jove:

Tema Jove: Trobades

 

Tema Jove: Formació

  • Formació de l'IVAJ per a personal tècnic de joventut.
  • L'objectiu d'este programa és proporcionar a este personal un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià.

 

Tema Jove: Estudis

 

Tema Jove: Innovació

 

Tema Jove: Publicacions

 

Residències juvenils

Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allotjament a joves que, pels seus estudis, han de desplaçar-se fora del seu domicili.

Que es el IVAJ video

D'interès

Ves enrere Curs de Formació en línia “Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets”

Curs de Formació en línia “Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets”

Del 13 al 23 de febrer de 2023 se celebra el curs de formació en línia Acció Clau 2 (KA2) Sense secrets, del Programa Erasmus+ Joventut.

El seu objectiu és aprofundir en l'Acció Clau 2: Cooperació entre organitzacions i institucions, especialment en les “Associacions de cooperació” i “Associacions a xicoteta escala”.

Està recomanat a els/les participants de les organitzacions que vulguen aprendre i/o millorar la qualitat dels projectes que presenten en esta línia d'acció i facilitar-los l'enteniment d'esta. 

Requisits:

  • Treballadors/es en l'àmbit de la joventut, Formadors, Líders juvenils, Gerents de projectes juvenils, Responsables i/o treballadors/es en polítiques juvenils.

Termini:

Fins el 29 de gener de 2023

+Info

Inscripció