T'interessa

Preguntes Freqüents - Participació

Preguntes Freqüents - Participació

Ací s'arrepleguen les preguntes en materia de Associacionisme i Voluntariat més freqüents que fins ara ha rebut i contestat l'IVAJ i que possiblement siguen les mateixes que puguen plantejar-se altres nous usuaris. Les preguntes es contesten de manera concisa proporcionant, sempre que siga possible, algun tipus d'enllaç on puga ampliar-se la resposta amb informació relacionada.

Associacionisme

Sí, per a estar inscrits en el Cens d'Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de l'IVAJ, prèviament heu d'estar inscrits en el Registre Autonòmic d'Associacions, o en el Registre Nacional d'Associacions.

Per a poder constituir un consell de joventut heu de ser un mínim de 5 associacions amb domicili a la mateixa localitat que estiguen inscrites en el Cens d'Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de l'IVAJ.

No, heu de ser un mínim de tres, ja que l'article 5 de la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, estableix que les associacions es constitueixen mitjançant un acord de tres o més persones físiques o jurídiques, legalment constituïdes.

Participació

Has d'esperar que es convoque la Campanya de Camps de Voluntariat corresponent. En la web de l'IVAJ tens un apartat dedicat a Camps amb tota la informació actualitzada.

— 5 articles per pàgina
Mostrant 1 - 5 de 9 resultats