Visualització de contingut web

Preguntes Freqüents - Participació

Ací s'arrepleguen les preguntes en materia de Associacionisme i Voluntariat més freqüents que fins ara ha rebut i contestat l'IVAJ i que possiblement siguen les mateixes que puguen plantejar-se altres nous usuaris. Les preguntes es contesten de manera concisa proporcionant, sempre que siga possible, algun tipus d'enllaç on puga ampliar-se la resposta amb informació relacionada.

Associacionisme

Per a estar en el Cens d'Associacions Juvenils, cal estar inscrits en algun registre més?

Sí, per a estar inscrits en el Cens d'Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de l'IVAJ, prèviament heu d'estar inscrits en el Registre Autonòmic d'Associacions, o el registre corresponent.

Som dues associacions d'un mateix poble i fem moltes activitats en col·laboració amb l'Ajuntament; podem formar un consell de joventut?

Per a poder constituir un consell de joventut heu de ser un mínim de 5 associacions amb domicili a la mateixa localitat que estiguen inscrites en el Cens d'Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de l'IVAJ.

Som dos amics i volem crear una associació; podem fer-ho?

No, heu de ser un mínim de tres, ja que l'article 5 de la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, estableix que les associacions es constitueixen mitjançant un acord de tres o més persones físiques o jurídiques, legalment constituïdes.

Participació

Si no puc inscriure'm personalment en un Camp de Voluntariat, què puc fer?

Si no pots acudir personalment a inscriure't el dia i hora que t'ha correspost en el sorteig pots autoritzar una altra persona perquè ho faça en el teu nom. Únicamente has de firmar una autorització i entregar-li una fotocòpia del teu DNI.

Mostrant 1 - 5 de 9 resultats
Articles per pàgina 5
de 2