T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere Vine al DREAMHACK WINTER VALENCIA 2023 amb l'IVAJ i participa en el sorteig de dues entrades

Vine al DREAMHACK WINTER VALENCIA 2023 amb l'IVAJ i participa en el sorteig de dues entrades

Torna DreamHack a Fira València del 8 al 10 de desembre. I amb el teu Carnet Jove pots aconseguir les teues entrades amb un 10% de descompte, aconseguint el teu codi promocional en   i validant-lo en comprar les teues entrades LAN, l'abonament de 3 dies i l'entrada de dia en la web.

L'IVAJ disposarà d'un estand, Experiència Carnet Jove, amb 10 taules de joc per a 50 que fins a persones puguen jugar simultàniament. En la nostra ludoteca es podrà jugar tant a jocs clàssics com a novetats emergents: Virus, Fallera Calavera, Pelusses, Walkie Talkie, Tac, Gat, Cabra, Formatge, Pizza, Tornaloco, Speed Cups, Black Stories, Carcassonne, Caten, Sushi Go... També es faran demostracions de jocs com 3 Ring Circus, entre altres, sortejos de lots de jocs i torneig de Virus.

DreamHack és la major xarxa de festivals de gaming i oci digital a nivell mundial. Podràs assistir a les competicions, conéixer els creadors i les creadores, i provar les últimes novetats en els sectors del gaming i els esports.
DreamHack és l'únic festival nacional que engloba la tradició d'una LAN Party amb més de 3000 persones, amb les millors competicions internacionals d'esports que es poden veure al nostre país. Fortnite,League of Legends, Counter-Strike, Clash Royale o Starcraft II són alguns dels jocs que tindran competició oficial en el festival. Veuen i descobriràs als millors jugadors i jugadores del món!

A més, DreamHack compta amb una gran zona d'activitats on totes les persones assistents podran jugar als últims jocs del mercat o als seus jocs favorits, i guanyar premis exclusius. També hi ha activitats de cosplay, streamers, K-pop… per a passar un dia amb moltes possibilitats i sorpreses. I el festival compta també amb zona de foodtrucks i botigues de marxandatge.


Mira les bases legals del sorteig i participa. 
 

Participa:

​​
 

Col·laboren