T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere Vine a unir-te a la diversió de les Jornades Roach & Rol: Una Aventura per a la Joventut!

Vine a unir-te a la diversió de les Jornades Roach & Rol: Una Aventura per a la Joventut!

Les Jornades Roach & Rol estan de tornada, i enguany prometen ser encara més emocionants i plenes de sorpreses. Aquestes jornades són una oportunitat única per a descobrir l'apassionant món dels jocs de rol i submergir-s'en una infinitat d'activitats emocionants.

Es duran a terme el dissabte 4 i el diumenge 5 de novembre a l'Institut de Sedaví. Seran dos dies plens de diversió, creativitat i aprenentatge per joves de totes els edats.

L'IVAJ estarà present amb Experiència Carnet Jove, on tindràs l'oportunitat de jugar a nous jocs de taula com Pelusas, Come Nachos, Regicide, i molts més. També podràs gaudir de la sensació en jocs de rols ocults com Blood on the Clocktower, un joc que no deixa indiferent a ningú.

Enguany, les Jornades Roach & Rol porten una ampla varietat d'activitats per a mantindre a tot el públic entretingut:

  • Partides de Rol: Immergeix-t'en emocionants aventures de rol en viu i de taula, on podràs ser un heroi o una heroïna, un malvat o malvada o qualsevol cosa que pugues imaginar.
  • Tornejos de Jocs de Taula: Demostra les teues habilitats en jocs com Fallera Calavera o Magic: The Gathering en emocionants tornejos. Grans premis esperen als campions.
  • Partides de Demostració: Estàs començant amb els jocs de taula? Participa en partides de demostració per aprendre els conceptes bàsics i gaudir de la diversió dones del principi.
  • Ludoteca Oberta: Una ludoteca plena de jocs de taula perquè tots i totes les assistents els gaudisquen. Des de clàssics fins a novetats, hi ha alguna cosa per a tots els públics.
  • Estands d'Artistes i Venda de Material: Explora estands amb increïbles obres d'artistes locals i troba el material que necessites per a les teues pròpies aventures de rol.

Trobaràs informació detallada sobre horaris, ubicació i activitats específiques al lloc web oficial.

No t'ho perdes!

  Participa:

​​
 

Col·laboren