T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere Descobrix OWN València

Descobrix OWN València

Vine a gaudir d’OWN VALENCIA del 4 al 7 de juliol a Fira València. Amb el Carnet Jove pots obtindre un 10% de descompte en la web d’EYCA!

No t'ho pots perdre!

OWN Valencia inaugura una nova era dins dels festivals d'entreteniment digital, mantenint el millor de DreamHack, com la LAN Party, esports professionals, presentacions de videojocs, i foodtrucks, però elevant tot a un nivell superior.

OWN València expandix els seus horitzons incloent nous mons i experiències en música, realitat virtual, gastronomia i art digital. Este festival no és només de gaming, sinó que convida a explorar un ventall més ampli d'inquietuds culturals i d'oci, evolucionant al costat de la comunitat que decidix la seua direcció i contingut.

I, dins d’OWN València, prepara't per a gaudir i viure la màgia dels jocs de taula. Experiència Carnet Jove i el Saló del Còmic de València, amb el patrocini de l'IVAJ, t'estaran esperant amb l'espai Joc&Rol, una gran Zona de Jocs de Taula on podràs gaudir de presentacions i partides d'alguns dels jocs més emocionants i nous del mercat.

T'esperem amb els daus carregats i les cartes llestes per a jugar!

Ací et contem el que podràs trobar:

  1. Star Wars Unlimited: Si eres fan de la saga galàctica més famosa de tots els temps, no pots perdre't les presentacions del nou joc de cartes de Star Wars. Submergix-te en la galàxia de la força amb este emocionant joc que et farà sentir part de la batalla per la galàxia.
  2. Jocs de taula moderns: Posa a prova la teua rapidesa i astúcia amb jocs com a Pelusas i el frenètic Taco Gato Cabra Queso Pizza. Fastidia als teus companys amb el conegut Exploding Kittens. Estos jocs són perfectes per als qui gaudixen de l'acció ràpida i els riures assegurats.
  3. Jocs de coneixement general: Demostra quant saps amb Caída Libre, un joc que posarà a prova el teu coneixement en diverses àrees. Ideal per als qui estimen els desafiaments intel·lectuals i aprendre coses noves mentres es divertixen.
  4. Presentació exclusiva: Tenim una sorpresa especial! Tindrem la presentació exclusiva, tres mesos abans del seu llançament oficial, del nou joc de cartes Altered. Sigues dels primers a descobrir i gaudir d'este innovador joc que promet revolucionar les taules de joc.

Este esdeveniment és una oportunitat perfecta per a conéixer nous jocs, millorar les teues habilitats i, sobretot, passar una bona estona en companyia d'altres entusiastes dels jocs de taula. Joc&Rol en Own Valencia promet ser una experiència inoblidable, plena de diversió, competicions i molta emoció.

El dia 4 juliol només està oberta la zona LAN. El festival per al públic general és del 5 al 7 de juliol.