T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere Nova Lectura Oberta Gamificada: #SenseRostre (del llibre INVISIBLE d’Eloy Moreno).

Nova Lectura Oberta Gamificada: #SenseRostre (del llibre INVISIBLE d’Eloy Moreno).


La lectura, el joc interactiu i l'educació en valors tornen enguany a donar-se la mà en #SenseRostre, la nova Lectura Oberta de #LlibreriaOberta. Des de l’IVAJ Carnet Jove, i en col·laboració amb LEA Lectura Abierta, us convidem a participar en aquesta experiència lectora transmèdia, social i interactiva per a joves de 12 a 16 anys (però queda oberta a tot tipus de persones lectores) al voltant del llibre Invisible d’Eloy Moreno, on els “superpoders no són el que semblen”.

Invisible és un llibre especial, publicat en 15 països, i en fase de preproducció de la seua tan esperada adaptació cinematogràfica, que tracta un tema cru, complicat, ignorat durant massa temps i que hui més que mai mereix la nostra atenció: la violència o l'assetjament en els nostres col·legis i instituts.

Comença una nova experiència on el joc conduirà la participació de la persona lectora perquè es convertisca en la protagonista de la història,  amb una Escape Room inicial, i els qui s'animen a capbussar-se en aquesta nova aventura lectora es convertiran en protagonistes del llibre, compartint preocupacions, reptes, aventures i jocs amb els personatges d'Invisible a mesura que avancen en la lectura.

Llegir en comunitat permet que les persones joves connecten a través de la lectura, i incentiven l’intercanvi d’idees i la transmissió de coneixement.  Les Lectures Obertes permeten, gràcies a la seua metodologia, potenciar la creativitat i la participació activa de les persones lectores mitjançant el joc, i també les destreses de lectura i les habilitats socials, creatives i col·laboratives, així com les competències transmèdia.

Us convidem a inscriure-vos en aquest club de lectura participatiu, col·laboratiu i interactiu, on a través d'estratègies lúdiques i mitjançant la gamificació, en #SenseRostre reflexionarem sobre la capacitat de fer visible l'invisible, de mostrar el que normalment mantenim ocult per a denunciar l'abús i lluitar contra la violència, l’assetjament i el bullying.

En la web M’IMPORTA, d’educació en valors, podeu trobar més informació sobre l’activitat, les dates del programa, el formulari d’inscripció, etc., una recopilació de sèries, pel·lícules i videojocs sobre bullying, perquè es puguen utilitzar en la contextualització del programa, i dades sobre el bullying i la importància de l’educació en valors. 

En M’IMPORTA, dins de #Llibreria Oberta, podreu trobar també informació sobre les lectures obertes gamificades d’anys anteriors, i tots els materials didàctics que s’han publicat.

Participa:


 

Col·laboren