T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere LAB de Series 2024

LAB de Series 2024

L'IVAJ col·labora amb la 5a edició de LABdeseries Festival de Sèries de València, que tindrà lloc del 23 al 28 d'abril, en La Filmoteca, La Mutant i Les Naus, per a celebrar la ficció televisiva i per a posar en contacte al públic jove amb els creadors i la creadores de les sèries, i per a analitzar els assumptes més importants que es tracten en elles.

El festival ret homenatge enguany amb el seu cartell als oficis de les sèries, a tots els equips professionals que fan possible que les ficcions tiren avant, perruqueria, maquillatge, so, transportistes, disseny de vestuari, especials i guionistes, entre molts altres departaments.

Els col·loquis i les projeccions tornaran a ser protagonistes d'esta cita que reunirà professionals del sector: guionistes, escriptors i escriptores, intèrprets i periodistes. Enguany l'IVAJ col·laborarà en les següents xarrades dedicades al públic juvenil:

25 d'abril – 12.00 h – La Filmoteca 

COM ENS POSEM ROMÀNTICS HUI EN DIA? 

El gènere romàntic ha sigut un dels preferits pels espectadors de tots els temps. Amb l'arribada de les plataformes i els nous codis entre els i les joves ens preguntem si ha canviat la manera de contar estes històries. 
Amb les guionistes Marina Pérez (Valeria, Un conte perfecte) i Anaïs Schaaf (El Ministeri del Temps, L'Última) i l'escriptor Juan Arcones (Un rei d'estiu, El meu probable favorit, Etern Amor Adolescent). Modera: Mikel Labastida (LABdeseries).

Entrada gratuïta.

26 d'abril – 12.00 h – La Filmoteca 

COM CONSUMEIXEN ELS JOVES ELS TRUE CRIME

Els true crime s'han multiplicat en els últims anys amb l'arribada de noves cadenes i plataformes i l'auge per reviure casos reals. Les sèries ressusciten crims i altres successos perquè nous usuaris els coneguen o per a aportar punts de vista renovats. 

Xarraran sobre el tema els guionistes Gema R. Neira (El cas Asunta, En el corredor de la mort) i Enric Álvarez (L'assassí de la baralla, Crims) i l'escriptora Clara Tiscar (creadora del pòdcast Criminopatía).

Entrada gratuïta.

T'adjuntem l'enllaç a la programació de LABdeseries.

Recorda que les projeccions que tinguen preu d'entrada a la Filmoteca, serà de 1,5 euros per a titulars del Carnet Jove i el seu acompanyant.

Participa:

Col·laboren: