T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere Festival 10 Sentidos 2024

Festival 10 Sentidos 2024


 

L'IVAJ estarà present en la XIII edició del Festival 10 Sentidos – PorLaCultura. El "Club d'Espectadors Joves 10 Sentits – IVAJ" tindrà lloc del 3 al 18 de maig en diferents seus i espais de la ciutat de València, amb l'objectiu de potenciar les arts vives i les pràctiques artístiques contemporànies entre la joventut valenciana i promoure la fidelitat de noves audiències.

Esta edició té com a lema #PorLaCultura, que serà el fil conductor de tota la trobada: posar en valor el treball i l'esforç d'artistes i gestors/as que hi ha darrere del talent.

El Festival 10 Sentidos, en col·laboració amb l'IVAJ, llança una nova convocatòria mitjançant la qual, 50 persones seran seleccionades per a participar en el Club d'Espectadors Joves, tindran accés a una vintena de propostes culturals de manera exclusiva i l'oportunitat d'estar davant i darrere dels escenaris.
Les persones participants tindran un calendari d'activitats gratuïtes i variades que inclourà espectacles, entrada als assajos, tallers i trobades amb artistes i professionals. Esta experiència tutoritzada és una manera de mostrar al públic jove el behind the scenes de la gestió cultural i ensenyar-los de primera mà el treball que requerixen els projectes artístics, combinant la perspectiva de l'audiència i la del personal que gestiona els esdeveniments culturals, experimentant des de com generar contingut en xarxes fins a ser jurat en el Certamen Coreogràfic 10 Sentidos. 

La convocatòria és gratuïta i podran participar joves de 14 a 30 anys amb el Carnet Jove vigent. El procés d'inscripció estarà obert des de l'11 de març fins a l'11 d'abril en l'enllaç festival10sentidos.com.

T'apuntes?

 

Participa:

Col.laboren: