T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere Saló del Còmic de València 2024

Saló del Còmic de València 2024

L'IVAJ, un any més, et convida de l'1 al 3 de març en Fira València, al Saló del Còmic de València 2024

L'estand d'Experiència Carnet Jove, dins de la Zona "Joc & Rol", es convertirà de nou en l'epicentre de la diversió per a totes les persones amants del joc de rol, estratègia i diversió en grup. Prepara't per a submergir-te en un món ple d'emocionants experiències i descobriments amb:

  • Demostracions de jocs de taula i editorials: Podràs participar en demostracions dels jocs de taula més emocionants del moment. Les principals editorials presentaran les seues últimes novetats, permetent-te conéixer de primera mà les regles, mecàniques i temàtiques dels jocs més esperats.
  • Tornejos Èpics: Els tres dies estaran plens de competicions intenses i desafiadores. La Zona "Joc & Rol" albergarà tornejos de diversos jocs, brindant-te l'oportunitat de demostrar les teues habilitats estratègiques i tàctiques en els jocs de grup.
  • Ludoteca Oberta: Si busques explorar nous mons de joc o simplement gaudir d'una vesprada relaxada amb amics i amigues, en la Zona "Joc & Rol" podràs triar entre una àmplia selecció de jocs de taula i gaudir d'un temps de qualitat en grup. La ludoteca oberta és el lloc perfecte per a descobrir nous títols i submergir-se en emocionants aventures de joc!

A més, en el Saló del Còmic de València hi haurà moltes més activitats com ara actuacions, tallers, conferències, xarrades, cosplays, K-Pop i J-Pop, manga, projeccions d'anime, etc. 

També comptarà amb els convidats i convidades, tant nacionals com internacionals, més importants del sector del còmic i les sèries, perquè vos dediquen les vostres obres favorites o es fotografien amb vosaltres.

Entre els esdeveniments més destacats d'este any estaran la presentació de la pel·lícula "La Casa", adaptació de còmic de Paco Roca dirigida per Alex Montoya, o la presentació de l'adaptació al cinema de la novel·la gràfica de Mariscal "Dispararon al pianista" per part del director Fernando Trueba.

Podeu veure tota la programació d'este any del Saló en la seua pàgina web. 

Acudix i amb el teu Carnet Jove tindràs un bon descompte per a les entrades.

T'esperem!

 

Participa:

Col.laboren: