T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere Comarcon '24

Comarcon '24

Experiència Carnet Jove en la ComarCon '24 de Torrevieja

L'11 i el 12 de maig, en la ComarCon'24 de Torrevieja, podràs gaudir de Experiència Carnet Jove. El Salón del Cómic de València, patrocinat per l'IVAJ, tindrà una zona dedicada a jocs de taula i de rol, la zona Joc&Rol. 

Durant l'esdeveniment, un equip d'especialistes de Joc&Rol dinamitzarà ininterrompudament este espai de jocs on el públic podrà gaudir de partides de jocs com a Pelusas, Exploding Kittens, Skull King, Criaturas de las Sombras, Rebel Princess i Caida Libre.

Esta participació és la primera d'una sèrie d'esdeveniments que promouran el joc de taula modern en diferents localitats valencianes al llarg de l'any, culminant este 2024 amb la celebració del Congrés i les Jornades Joc&Rol en l'avantsala de la celebració del Saló del Còmic de València, que tindrà lloc del 28 de febrer al 2 de març de 2025 en Fira València. 

Amb esta iniciativa, el Saló del Còmic de València i l'IVAJ busquen fomentar la cultura del joc de taula modern, subratllant el seu paper com una forma d'oci intel·ligent i educatiu, que combina elements de narrativa, història, il·lustració i disseny de personatges, vinculant-ho amb l'art i la cultura en general.

No t'ho perdes!

Participa:

Col·laboren: