T'interessa

Experiència Carnet Jove

Ves enrere "Trobada Audiovisual de Joves" en CINEMA JOVE 2023: 28, 29 i 30 de juny

"Trobada Audiovisual de Joves" en CINEMA JOVE 2023: 28, 29 i 30 de juny

L’IVAJ participarà de nou en la 38a edició de la Trobada Audiovisual de Joves, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny de 2023, dins de la programació de Festival Internacional de Cinema de València - CINEMA JOVE, que se celebrarà del 22 de juny a l’1 de juliol de 2023.

La Trobada Audiovisual de Joves és una secció emmarcada dins de l’àmplia programació del Festival Cinema Jove, en la qual poden concursar curtmetratges realitzats per joves, bé individualment o en grup. Es tracta d'un compromís amb l'ensenyament i la promoció de l'art cinematogràfic, dels seus mecanismes tècnics narratius i serveix de suport i plataforma de visibilització i exhibició a les creacions audiovisuals d’autors i autores joves que estan obrint-se camí dins del món de la indústria cinematogràfica i de la creació audiovisual en general.

Aquesta Trobada és un mitjà de suport a la cultura i d'interés en el camp de la creació en arts audiovisuals, de foment de la participació i un punt de trobada de creadors i creadores joves de col·legis, instituts, universitats i escoles de cinema, que presenten els seus curtmetratges o que participen com a espectadors/es en la Trobada.

 

Actualment, aquesta secció oficial compta amb tres categories a competició:

Infantil, dirigida a escolars d’Infantil i Primària de fins a 12 anys.

Juvenil, per a estudiants de l’ESO i Batxillerat de fins a 20 anys.

Amateur o semi professional, dirigida a persones que estudien cicles formatius d’imatge, universitats, escoles de cinema i associacions juvenils o persones que presenten el seu  projecte de curtmetratge semi professional, amb edats compreses entre els 16 i els 25 anys.

El Festival Internacional de Cinema de València - CINEMA JOVE naix a València en 1986, organitzat per l'Institut Valencia de Cultura (IVC), està reconegut per la Federació Internacional d'Associacions de Productors de Films (FIAPF), i té com a objectiu promocionar a joves cineastes professionals procedents de tot el món.

Al llarg de la seua trajectòria s'ha convertit en un fòrum d'encontre entre joves cineastes internacionals, compta amb dues seccions oficials, una dedicada a llargmetratges que s'estrenen a la panorama nacional i una altra dedicada als curtmetratges més sòlids del panorama internacional, i una programació que proposa altres seccions amb homenatges a cineastes veterans, joves directors "de culte", exposicions, trobades professionals, etc. Cinema Jove aposta per un cinema arriscat, innovador i amb un gran nombre d'òperes primes, que han donat un gran prestigi al festival.

 

Participa:

Col·laboren: