T'interessa

Esdeveniments europeus

Ves enrere Viatja gratis per Europa amb Discover EU

Viatja gratis per Europa amb Discover EU

  • Has d'haver nascut entre l'1 de gener de 2004 i el 31 de desembre de 2004 (tots dos inclusivament).
  • Has de ser ciutadà/ana o resident legal de llarga duració d'un dels següents països: un dels Estats membres de la Unió Europea, inclosos els països i territoris d'ultramar (PTU), o un dels tercers països associats al programa Erasmus+: Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia o Turquia.
  • Si resultes seleccionat/da, podràs fer un viatge d'entre 1 i 30 dies de duració entre l'1 de març de 2023 i el 29 de febrer de 2024. 
  • Pots anar sol o afegir fins a un màxim de 4 amics/gues en el teu grup.

(Termini tancat)

+Info 

Qué és DiscoverEU?
És una iniciativa de la Unió Europea, basada en una proposta del Parlament Europeu, que ofereix a les persones joves de 18 anys la possibilitat d'obtindre bitllets de tren gratuïts per a descobrir la diversitat d'Europa, la seua riquesa cultural i fer noves amistats.
 
Per a participar és necessari que tingues 18 anys complits l'any en el qual concurses, així com tindre la nacionalitat d'un dels Estats membres de la Unió Europea.
 
 
Per a participar, els candidats hauran d'emplenar un qüestionari tipus test sobre coneixements generals de la Unió Europea i sobre altres iniciatives de la UE per a les persones joves. En una pregunta addicional, se'ls convidarà a fer una estimació del nombre de candidats/es d'esta edició que han nascut un dimarts. Com més s'acoste l'estimació a la resposta correcta, més punts rebrà el candidat/a. Això permetrà a la Comissió classificar als candidats/tes. La Comissió donarà bons de viatge als candidats/tes, seguint l'ordre de classificació, fins que s'esgoten.
 
Els candidats/es que sigueu triats per a participar en esta iniciativa vos convertireu en ambaixadors/res de viatge de DiscoverEU, per la qual cosa sereu convidats/des a comptar les vostres experiències a través de xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter, utilitzant l'etiqueta #DiscoverEU. A més, podreu participar en el concurs de foto i vídeo #DiscoverEU photo/vídeo #Competition i guanyar fantàstics premis.