ERYICA

Què és ERYICA?

Què és ERYICA?

L'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA) és una organització europea independent, composta per organismes i xarxes nacionals i regionals de coordinació de la informació juvenil.

Treballa per a intensificar la cooperació europea i internacional en l'àmbit del treball i els serveis d'informació juvenil.

A més, desenvolupa, secunda i promou una política i una pràctica d'informació juvenil generalista de qualitat a tots els nivells per a satisfer les necessitats d'informació de les persones joves i aplicar els principis de la Carta Europea d'Informació Juvenil.

L'IVAJ forma part d'ERYICA (Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil) que agrupa les entitats responsables de la Informació Juvenil en el seu territori, segons la Carta Europea d'Informació Juvenil.


A més, pots consultar estos consells pràctics per aplicar la Carta Europea d'Informació Juvenil.

 

 

 

Actualitat ERYICA

Actualitat ERYICA

YoMIM

InfoMovilitat és proporcionar informació, orientació i assessorament a joves durant la seua
permanència en un altre país. En la pràctica, les guies YoMIM complementen els serveis oferits pels SIJ, prestant atenció a la joventut que participa en programes de mobilitat transfronterers europeus, però també a persones joves desplaçades i migrants. Informa't i participa en el curs YoMIM per a aconseguir que el teu SIJ maximitze el seu impacte en la teua zona. El termini d’inscripció finalitza el pròxim 17 de setembre.

+info