T'interessa

ERYICA

ERYICA i el Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil

ERYICA i el Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil

Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil

L'IVAJ té el Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil, que concedix l’Agència Europea d’Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA), i que reconeix aquells organismes i institucions que es caracteritzen per oferir una informació “veraç i imparcial” en este àmbit.

ERYICA decidix la creació d'un segell de qualitat l'abril de 2018, com una de les propostes que ix de la "Carta Europea d'Informació Juvenil" i del seu propi Pla estratègic per a 2018-2023, els dos amb un important focus en la sobrecàrrega d'informació a la qual s'enfronta la joventut.

Este segell està dissenyat i implementat per a les persones joves i amb les persones joves, i vinculat a un conjunt de criteris, mecanismes i eines d’avaluació de la qualitat, que garanteixen que aquelles entitats públiques o organismes que el tenen acreditat estan oferint una informació fiable, que no requereix una confirmació posterior per part de qui la reba.

A més, este reconeixement no només declara la qualitat de la informació de l’IVAJ, sinó que permet que s’atorgue el segell a les entitats de la Xarxa Valenciana d’Informació Juvenil, sempre que hagen subscrit la "Carta Valenciana d’Informació Juvenil".


 

 

Qué és ERYICA?

L'IVAJ forma part de l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA), que és una organització europea independent, composta per organismes i xarxes nacionals i regionals de coordinació de la informació juvenil. 

Esta Agència treballa per a intensificar la cooperació europea i internacional en l'àmbit del treball i els serveis d'informació juvenil.

A més, desenvolupa, secunda i promou una política i una pràctica d'informació juvenil generalista de qualitat a tots els nivells per a satisfer les necessitats d'informació de les persones joves i aplicar els principis de la "Carta Europea d'Informació Juvenil".

ERYICA també agrupa les entitats responsables de la Informació Juvenil en el seu territori, segons la "Carta Europea d'Informació Juvenil".


Ací pots consultar consells pràctics per aplicar la "Carta Europea d'Informació Juvenil".

 

 

 

Actualitat ERYICA

Actualitat ERYICA

YoMIM

InfoMovilitat és proporcionar informació, orientació i assessorament a joves durant la seua
permanència en un altre país. En la pràctica, les guies YoMIM complementen els serveis oferits pels SIJ, prestant atenció a la joventut que participa en programes de mobilitat transfronterers europeus, però també a persones joves desplaçades i migrants. Informa't i participa en el curs YoMIM per a aconseguir que el teu SIJ maximitze el seu impacte en la teua zona. 

Termini tancat.

+info