T'interessa

Ocupació

Ocupació

RECURSOS PER A L'OCUPACIÓ

LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació

LABORA (Servei Valencià d'Ocupació i Formació)

 

LABORA vos ofereix orientació especialitzada gratuïta, tant presencial com en línia

A més, podeu accedir a ofertes d'ocupació, formació amb certificat de professionalitat, ajudes a la contractació, mobilitat a Europa...

Escoles d'Ocupació "Et Formem" de LABORA

Són programes mixtos d'Ocupació-Formació destinats a persones amb dificultats d'inserció laboral o persones pertanyents a col·lectius vulnerables, que tenen com a objectiu millorar la qualificació i facilitar la inserció laboral dels seus participants mitjançant la realització d'obres o serveis d'utilitat pública o interés social.

 

AVALEM JOVES

Avalem Joves 

És el Pla Integral de Formació i Ocupació per a joves de la Generalitat Valenciana 2021/2024. És gestionat per Labora i dirigit a millorar la vostra ocupabilitat en la Comunitat Valenciana.

Si teniu entre 16 i 29 anys, des de LABORA posen a vuesta disposició un servei d'orientació laboral personalitzada.

Per a apuntar-vos haureu de demanar cita en el vostre Punt LABORA i estar prèviament inscrites o inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

 

 

 

 

 

 

 

 

PORTAL D'OCUPACIÓ "EMPLÉATE" - SEPE

 

El Servicio Público de Empleo Estatal - SEPE vos ofereix el portal d'ocupació EMPLÉATE per a realitzar una interacció directa, lliure, senzilla, i gratuïta entre empreses i persones que busquen treball. 

+Info

 

 

 

GARANTÍA JUVENIL

La Garantía Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l'accés de les persones joves al mercat de treball. A través d'este programa podeu rebre una oferta d'ocupació, d'educació o formació després d'haver finalitzat els vostres estudis o quedar aturats/des.

+Info sobre Garantía Juvenil

 


 

 

Empleo

LLAMP

La plataforma LLAMP de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme posa a la disposició de les persones que volen emprendre tota la informació que els puga ser útil per a desenvolupar i posar en marxa la seua idea de negoci i el seu projecte empresarial.

 

 

EMPRENEMJUNTS

La plataforma www.emprenemjunts.es és un projecte de cooperació institucional la finalitat del qual és promoure i fomentar l'emprenedoria, a través d'un portal que ofereix recursos, informació i continguts de manera senzilla.

 

 

 

D'interès

Ves enrere Plaça Europa! Amb ganes de futur

Plaça Europa! Amb ganes de futur

Plaça Europa, un punt de trobada amb la joventut

Amb motiu de l'Any Europeu de la Joventut la Direcció General de Fons Europeus de la Generalitat Valenciana ha organitzat una jornada lúdic-formativa on es donaran a conéixer les oportunitats que la Unió Europea posa a l'abast de la joventut.
El dissabte 1 d'octubre, de les 10.00 a 22.00 h. en la zona del MuVIM l'esdeveniment Plaça Europa, es va crear un espai de trobada on els i les joves podran conéixer bona part de les oportunitats que la Unió Europea els brinda en matèria de formació i ocupació.
L'IVAJ va tindre un estand en el qual et podràs informar d'Erasmus+ Juventud, Cos Europeu de Solidaritat i JOOP. També vam tindre un plató en el qual entrevistarem joves sobre temes del seu interés, motivacions, etc.
A més es van poder veure les experiències sobre projectes de la mà de les persones voluntàries, i dels seus tutors i tutores. I a les 18.00 h., presentat per Jesús Martí, es va fer en una taula redona de Solidaritat en la qual diverses persones comptaran la seua experiència en diferents projectes solidaris.
També, seguint el recorregut Discover EU, es va informar dels programes que tenen la resta dels organismes que van ser presents en Plaça Europa com poden ser beques formatives, oportunitats de treball i programes com Eurodisea o la xarxa EURES. Si et segellaven el carnet participant en les dinàmiques i participaves en un sorteig d'un premi especial.

Entre els objectius principals que es va marcar la Generalitat per a l'organització de Plaça Europa es trobava ajudar i guiar a la joventut a través dels diferents estands, proporcionant-los informació bàsica sobre estudis i treball, que adquiriren coneixements, habilitats i competències per al seu desenvolupament professional, enfortint el seu compromís cívic, donant forma al futur d'Europa i ressaltar la importància dels joves en aquest any Europeu de la Joventut 2022. En aquest sentit es va voler que la veu de la joventut se sentira i que tinguera més oportunitats d'aprendre, compartir visions, conéixer a persones i participar en activitats per tota Europa, és el moment ideal per a avançar amb confiança i esperança.

 


Pel que fa a la part artística, a través del llenguatge universal de la música es va donar també protagonisme a bandes joves que van amenitzar Plaça Europa amb les seues cançons fins a les 22.00 h del dissabte i entre les quals van destacar grups com
Hinds, Ay Trick, Sandra Monfort, Lespurna o Zanco Shadow.