Destacat

Inscripció als Camps de Voluntariat d'estiu de 2022

Inscripció als Camps de Voluntariat d'estiu de 2022

Nuevas fechas de inscripción a los Campos de Voluntariado de verano de 2022

 

Camps de Voluntariat Juvenil

Un Camp de Voluntariat Juvenil és una activitat en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat.

Poden participar les persones joves entre els 15 i els 30 anys (hauran de tindre complida l'edat mínima i no superar, al començament del camp, l'edat màxima assenyalada en cadascun d'ells).

Pots demanar més informació al correu: voluntariat_ivaj@gva.es i a les nostres xarxes socials.

 

Camps de Voluntariat 2022

Convocatòria B: Camps en l'estiu 

Els camps organitzats en la Comunitat Valenciana es realitzaran en els mesos de juliol i agost, i tindran una duració d'entre 10 i 15 dies naturals. Els organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI (fora d'Espanya) es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i setembre, i la duració dependrà de la comunitat autònoma o entitat organitzadora de cada camp.

INSCRIPCIONS TANCADES

  • El 25 de maig, a les 8.15 h, es tornaran a posar a la venda les places de camps de voluntariat internacionals (fora d'Espanya) que no s'hagen cobert.

Per a això has de triar 5 camps per ordre de preferència i quan et siga assignat algun camp, et manarem un correu. Després de la recepció del correu tindràs 24 hores per a pagar el camp (mitjançant targeta).
Una vegada fet el pagament cal esperar que l'organització del camp confirme la plaça; us arribarà un correu electrònic. I llavors ja podràs comprar el bitllet del mitjà de transport que vages a usar.

  • El dia 1 de juny es tornaran a posar a la venda les places tant nacionals com internacionals que no s'hagen cobert.

Tràmit telemàtic per a presentar la renúncia de plaça i sol·licitud de devolució

Les persones que participen en els camps de voluntariat a l'estranger, una vegada tinguen plaça i hagen pagat, tenen que enviar-lo a voluntariat_ivaj@gva.es

Les persones menors de 18 anys que ja tinguen plaça en el camp i hagen pagat la taxa, han de manar aquesta autorització emplenada i signada autoritzant la/el menor al correu voluntariat_ivaj@gva.es

Serà obligatori disposar d'un Carnet Jove en vigor en el moment del començament de l'activitat per a poder inscriure's en qualsevol dels Camps (tant en la Comunitat Valenciana com fora).

CERCA I CONSULTA EL TEU CAMP

 

Convocatòria C: Camps en l'hivern 

Els camps organitzats en la Comunitat Valenciana es realitzaran entre el 26 de desembre de 2022 i el 4 de gener de 2023. 

Inscripcions del 7, a les 9:00h, al 25 de novembre de 2022.

Convocatòria Viu la Solidaritat Camps de Voluntariat 2022
(CORRECCIÓ d'errades de la data d'inscripció)

 

Participa:

Col·laboren:

Termes i condicions

Mètodes de pagament

 Visa Credit Card

 Mastercard Credit Card

 

 

El Consell aprova la col·laboració de l'IVAJ amb catorze consells locals de Joventut per al desenvolupament del programa anual d'activitats

El Consell aprova la col·laboració de l'IVAJ amb catorze consells locals de Joventut per al desenvolupament del programa anual d'activitats

El Ple del Consell ha aprovat els convenis de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i els consells locals de joventut de Gandia, Ontinyent, Alacant, Mislata, Castelló, Borriana, València, Novelda, Carcaixent, Xàtiva, Quart de Poblet, Alzira, Elda i Sueca per a contribuir al funcionament i desenvolupament dels seus programa d'activitats.

Aquests convenis tenen com a objectiu fomentar l'associacionisme juvenil i promoure iniciatives que asseguren la participació de les persones joves en les propostes, decisions i mesures que els afecten, i portar les seues propostes davant el Consell Valencià de la Joventut, així com garantir la representació i interlocució de les associacions juvenils del seu territori davant l'administració.
L'IVAJ destinarà un total de 120.000 euros distribuïts entre els 14 consells locals per a finançar activitats de participació, col·laboració, formació i assessorament a les associacions juvenils, d'informació juvenil, de divulgació dels drets i deures de la joventut, amb especial atenció a la igualtat i promoció de la dona jove així com al foment de les activitats solidàries i d'educació en valors.

La línia d'ajudes als Consells Locals de Joventut s'inscriu en el desenvolupament de la Llei de Polítiques Integrals de Joventut de la Comunitat Valenciana, que promou la municipalització d'aquestes polítiques. Cada conveni haurà d'adjuntar un programa d'activitats aprovat per l'IVAJ i desenvolupar-se durant 2022.

+ info

Ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d'actuació a la Comunitat Valenciana

Ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d'actuació a la Comunitat Valenciana

Presentació de sol·licituds del 14 de maig al 13 de juny de 2022. 

Ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d'actuació a la Comunitat Valenciana per a l'any 2022.

Que estiguen Inscrites en el "Cens d'associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut de la Comunitat Valenciana", per a finançar les despeses corrents i de personal del programa anual d'activitats de caràcter social i de voluntariat 2022.

La tramitació es realitzarà exclusivament de manera telemàtica a partir del 14 de maig i fins al 13 de juny de 2022.

Convocatòria 2022

Annex I. Sol·licitud. 

Annex II. Fitxa resum.

Annex III. Activitats sol·licitades.

Annex IV. Relació de despeses i ingressos de l'entitat 2021.

Annex V. Declaració responsable implantación territorial.

 

Resolució 2021