Destacat

« Ves enrere

L'IVAJ s'il·lumina de blau contra els delictes d'odi

L'IVAJ s'il·lumina de blau contra els delictes d'odi

El 22 de juliol es commemora el Dia Europeu de les Víctimes de Crims d'Odi i l'IVAJ s'uneix a la iniciativa de Moviment contra la Intolerància il·luminant de blava la seua seu de València

L'IVAJ, ha il·luminat esta matinada de color blau la seua seu central a València per a unir-se a la campanya 'La Tolerància acaba amb l'odi', promoguda per Moviment contra la Intolerància amb motiu del desé aniversari de la massacre d'Oslo i Utoya este 22 de juliol.
 
En la data en què es commemora el Dia Europeu de les Víctimes de Crims d'Odi, proclamat pel Consell d'Europa; el director general de l'IVAJ ha destacat que "és necessari expressar la solidaritat, mantindre viva la memòria de les víctimes dels crims d'odi i al mateix temps construir dia a dia una societat diversa, oberta i plural".
 
L'IVAJ s'uneix així a Moviment contra la Intolerància que promou diverses accions amb l'objectiu de visibilitzar a les víctimes de la intolerància criminal, dignificar la seua memòria i fer una crida al compromís necessari de les institucions, societat civil i ciutadania per a previndre i abordar una problemàtica que ataca a la dignitat de les persones, menysprea la diversitat humana i soscava la convivència democràtica.
 
Esta iniciativa té molt presents últims successos tràgics com els assassinats de Younes a Mazarrón i de Samuel a la Corunya. L'IVAJ tornarà a il·luminar-se de blau contra els delictes d'odi.