enllaços

S'ha produït un error en processar la plantilla.
Unable to find resource '10155#10193#679153'
1<div class="banners">
 
2  #set($botones = $!Boton.getSiblings())
 
3	#set($horizontal = "BannerHorizontal")
 
4	#set($vertical = "BannerVertical")
 
5
 
6	#if($!Visualizacion.getData() == $vertical)
 
7		#set($class_orientacion = "banner_vertical")
 
8	#elseif ($!Visualizacion.getData() == $horizontal)
 
9		#set($class_orientacion = "banner_horizontal")
 
10	#else
 
11		#set($class_orientacion = "banner")
 
12	#end
 
13	#if($validator.isNotNull($botones) && $botones.size()>0)
 
14		<ul>
 
15			#foreach ($boton in $botones)
 
16				<li class="$class_orientacion">
 
17					#if($validator.isNotNull($!boton.URL.getData) || ($!boton.URL.getData()!=""))
 
18						#if($validator.isNotNull($!boton.Apertura.getData()))
 
19							#set($target = $!boton.Apertura.getData())
 
20						#else
 
21							#set($target = "_self")
 
22						#end
 
23						#if ($target == "_blank")
 
24							#set($titleEnlace = "Abre una ventana nueva")
 
25						#else
 
26							#set($titleEnlace = "")
 
27						#end
 
28					
 
29						<a href="$!boton.URL.getData()" target="$target" title="$titleEnlace">
 
30							#if($validator.isNotNull($!boton.Imagen.getData) || ($!boton.Imagen.getData()!=""))
 
31								<img src="$!boton.Imagen.getData()" alt="$!boton.getData()" title="$!boton.getData()"/>
 
32              #else
 
33                <div class="destacado">$!boton.getData()</div>
 
34							#end
 
35						</a>
 
36					#else
 
37						#if($validator.isNotNull($!boton.Imagen.getData) || ($!boton.Imagen.getData()!=""))
 
38								<img src="$!boton.Imagen.getData()" alt="$!boton.getData()"/>
 
39						#else
 
40                <div class="destacado">$!boton.getData()</div>
 
41  					#end
 
42					#end
 
43				</li>
 
44			#end
 
45		</ul>
 
46		<div class="clearfix"></div>
 
47	#end
 
48</div> 

Destacat

« Ves enrere

La Comunitat Valenciana dissenya eines innovadores per a la informació juvenil a través del projecte europeu DesYIgn

La Comunitat Valenciana dissenya eines innovadores per a la informació juvenil a través del projecte europeu DesYIgn

La Comunitat Valenciana aposta per la informació juvenil innovadora, junt ERYICA i entitats de Luxemburg, Finlàndia, Gal·les, Irlanda, Malta i la Comunitat de Madrid. Un estudi sobre les pràctiques de cerca d'informació, un curs i un kit d'eines són alguns dels resultats del projecte. 

L'IVAJ ha presentat els resultats del projecte europeu Desyign per al disseny innovador de la informació juvenil i de la seua difusió, liderat, per l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA) i amb socis de Luxemburg, Finlàndia, Malta, Gal·les, Irlanda i Madrid.
 
El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha explicat "en este període de pandèmia i crisi les necessitats d'informació juvenil s'han incrementat", apostant pel disseny de serveis d'informació juvenil d'acord amb les necessitats de les persones joves, de manera que siguen fàcils d'usar, competitius i rellevants per al grup usuari. "En estos dos anys del projecte s'ha posat de manifest que la millora dels serveis d'informació i assessorament juvenil, requereix la participació de les persones joves en tot el procés de disseny dels seus programes i actuacions", ha indicat
 
 
 
 
Els principals resultats obtinguts han sigut un curs en línia i la caixa d'eines, que permet al personal tècnic de joventut comptar amb els recursos necessaris per a repensar, replantejar i redissenyar els serveis d'informació juvenil amb la participació activa de les persones joves.
 
Martí ha destacat que "hem pogut fixar estratègies i facilitar recursos que permeten a les persones que treballen amb joves, i donar a conéixer els serveis al major nombre possible de joves, sobretot si es troben en risc d'exclusió social i en definitiva potenciar serveis d'informació juvenil més amigables i efectius per a les persones joves".
 
El projecte ha inclòs la participació de les persones joves en entrevistes i grups de discussió amb l'objectiu de comprendre com prefereixen buscar, recopilar i utilitzar la informació en el seu dia a dia, i com es podrien modificar els serveis d'informació i assessorament juvenil perquè s'adapten millor a les necessitats d'informació de les persones joves. Les dades obtingudes van ser analitzats per la Universitat Åbo Akademi, de Finlàndia i publicats en un informe que està disponible en la web de l'IVAJ.
 
En el projecte i en la trobada telemàtica ha participat Susanna Morant, tècnica de l'ajuntament de Silla, que ha presentat este informe i el Kit d'Eines
 
Així mateix, Mari Carmen Fuertes, tècnica de la Mancomunitat La Foia Buñol Chiva i Elvira Gimeno, coordinadora de l'Equip d'Actuació Directa en el territori, han presentat experiències pilot que han desenvolupat en el curs DesYIgn, juntament amb joves que han participat en elles.
 
DesYign ha adaptat la metodologia de disseny de serveis (service design) a la realitat i les característiques específiques del treball amb joves. L'IVAJ ha comptat amb l'Ajuntament de Silla, en este projecte de l'acció KA205, Associacions Estratègiques en Joventut del Programa Erasmus+, liderat per ERYICA (Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil).
 
El treball conjunt de les entitats associades també han aconseguit una sèrie de recomanacions contingudes en un estudi per a millorar els serveis d'informació juvenil, en les quals destaca la necessitat de tindre una presència adequada en Internet i en plataformes de xarxes socials com Facebook, Instagram i Youtube.
 
Així mateix, es proposa la producció de més continguts audiovisuals i planificar els serveis d'informació juvenil per a joves que viuen fora de les àrees urbanes, en municipis xicotets i en zones rurals.
 
Quant a l'accés, el projecte DesYIgn defensa la creació de xarxes i l'accessibilitat per a les persones joves així com web adaptables i interactives per a dispositius mòbils.
 
En l'apartat de col·laboració institucional defensa un reforç de la presència en centres educatius, a través del programa de corresponsals com a "ambaixadors juvenils" en centres d'ensenyament i fins i tot facilitar informació al professorat.
 
Altres propostes contemplades apunten a compromisos i activitats per a millorar la provisió d'informació juvenil, dotar als centres de recursos tangibles, augmentar els recursos humans i la participació de les persones joves en el disseny conjunt del servei.
 
Els resultats de la investigació, el kit d'eines i un curs en línia podran ser utilitzats i explotats per proveïdors d'informació juvenil en tota Europa.
 

+info del projecte