Destacat

« Ves enrere

L'IVAJ convoca places en les seues residències juvenils per al curs 2021-2022

L'IVAJ convoca places en les seues residències juvenils per al curs 2021-2022

L'IVAJ ha obert la convocatòria per a cobrir les 86 places en les seues residències juvenils d'Alacant, Castelló i Benicarló. Les places estan dirigides a joves estudiants o que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d'índole similar durant el curs acadèmic 2021-22. Les places s'ofereixen seguint totes les recomanacions sanitàries i d'acord amb els plans de contingència i mesures enfront de la COVID-19.
Les persones que sol·liciten una plaça en alguna de les residències juvenils hauran de tindre una edat compresa entre els 14 i 30 anys, tots dos inclosos, en finalitzar el termini de presentació de sol·licituds. El termini de sol·licitud de les places finalitza el 6 de juliol de 2021.
El programa oferit de residències juvenils inclou allotjament i pensió alimentària completa: desdejuni, menjar i sopar. L'allotjament es realitzarà d'acord amb les condicions particulars de cada residència. Tant per als estudis universitaris com per als no universitaris, es considerarà curs acadèmic lectiu el que en el seu moment fixen la universitat corresponent i la conselleria competent en matèria d'educació. Així mateix la plaça que s'obtinga s'estendrà fins a la finalització dels estudis oficials.