Destacat

« Ves enrere

L'IVAJ convoca places en les seues residències juvenils per al curs 2021-2022

L'IVAJ convoca places en les seues residències juvenils per al curs 2021-2022

L'IVAJ ha obert la convocatòria per a cobrir les 86 places de les seues residències juvenils d'Alacant, Castelló de la Plana i Benicarló. Estan dirigides a joves estudiants o persones que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d'índole similar durant el curs acadèmic 2021-22. La convocatòria s'obri seguint totes les recomanacions sanitàries i d'acord amb els plans de contingència i mesures enfront de la COVID-19.
 
A més, hauran de tindre una edat compresa entre els 14 i 30 anys, tots dos inclosos, en finalitzar el termini de presentació de sol·licituds. 
 
El programa oferit de residències juvenils inclou allotjament i pensió alimentària completa: desdejuni, menjar i sopar. L'allotjament es realitzarà d'acord amb les condicions particulars de cada residència. Tant per als estudis universitaris com per als no universitaris, es considerarà curs acadèmic lectiu el que en el seu moment fixen la universitat corresponent i la Conselleria competent en matèria d'educació. Així mateix, l'estada s'estendrà fins a la finalització dels estudis oficials.
 
El termini de sol·licitud finalitza el 6 de juliol de 2021.