Destacat

A la Mar 2023 - Programa lliure d'estiu

A la Mar 2023 - Programa lliure d'estiu

Aprén a navegar en les "Escoles de la mar"

Si vos agraden els esports nàutics este estiu teniu l'oportunitat d'aprendre a navegar en les Escoles de la mar de la Generalitat.


  

A partir dels 9 anys podeu participar i fer la preinscripció en línia, des de les 10.00 h. del 27 de març fins a les 23.59 h. del 5 d'abril de 2023

Teniu tota la informació per a inscriure-vos i les dates dels cursos de les diferents escoles en la web d'Escoles de  la mar.

Camps de Voluntariat a l'estiu 2023

Camps de Voluntariat a l'estiu 2023

Solidaritat i diversió en els Camps d'estiu de 2023!

Un any més podreu fer voluntariat, durant dues setmanes aproximadament, de diferents tipus (arqueologia, medi ambient, social, etc.) tant a Espanya com a l'estranger, i conéixer a joves de distintes procedències amb les vostres mateixes inquietuds.

I per només 110€ (amb alguna excepció), que inclouen l'estada, l'allotjament i les activitats (el desplaçament corre pel vostre compte).  

Si voleu realitzar un projecte en un altre país la inscripció comença a partir del 16 de març de 2023.

Si en canvi preferiu quedar-vos més a prop i dur a terme el vostre voluntariat en una altra comunitat autònoma (o a la Comunitat Valenciana), haureu d'esperar fins a les 9.00 h. del 20 d'abril i tindreu de termini fins al 24 de maig de 2023. A partir de l'1 de juny s'obrirà un altre període d'inscripció amb les places vacants.

No vos quedeu sense la vostra plaça! 

+Info

 

El transport públic serà gratuït per a joves fins al 31 de juliol

El transport públic serà gratuït per a joves fins al 31 de juliol

La Generalitat Valenciana ha prorrogat el transport públic gratuït per a joves menors de 31 anys fins al 31 de juliol de 2023.

També s'ha prorrogat, fins a la mateixa data, la subvenció del 50% del transport urbà, per a garantir la gratuïtat a joves fins 30 anys en tots aquells municipis que vulguen sumar-se a aquesta mesura.

Aquesta reducció del 50% s'aplicarà en tots els títols TuiN i abonaments temporals en Metrovalencia i en els títols propis del TRAM d’Alacant i del TRAM de Castelló.

+Info abonaments gratuïts temporals per a joves